independence in kopmleksli olması

pater familias
independence in kendisinin yapığı hataları görmezden gelmesi,bunları düzeltmemesi.bu konuda kendisini uyaranların hatalı entrylerini dört gözle bekleyip,bu enrtyleri silmesi durumu.
angelus
evet öyledir independence, komplekslidir son derece. örneğin "hocam öyle entry olur mu ayıp etmişsin" desem "kompleks sahibiyim ben, o yüzden yaparım bu tip şeyler" der, o derece yani.
schenardi
bir anda kendine 9 tane entry bulmuş, şu anda 10. entry sine benim aracılığımla kavuşan başlık. entry, ifade etmek istediği konudan sapmış, yazım hatasını temel alan tabiri caizse geyiğe dönüşmüştür. ancak burada bu geyiğin kaynağı, sözkonusu hatanın "başlık"ta yapılmasıdır. entry yazılırken (özellikle benim gibi klavye-özürlüler tarafından) birçok hata yapılması sözkonusu olabilir. fakat başlık gibi en fazla 3 kelimelik "özel olarak" yazılmış bir kısımda bir hata varsa ve bu farkedilmemişse kanaatimce sözkonusu başlığın sağlıklı bir ruh haliyle atılmadığını, ortamda bir gerginliğin bulunduğunu ve bu gerginliğin sıcaklığıyla yazının yazmaya girişildiğini anlamak için üstdüzey bir zekaya sahip olmak gerekmeyecektir. nitekim bu başlığın ortaya çıkmasının akabinde gerçekleşen hadiseler de pater familias adlı bilgicimizin şu anda (her nedense kendisini tanımam etmem ben olay üzerine somut verilerin yorumunu yapmak suretiyle konuşuyorum şu anda sadece) soğukkanlılığını an itibariyle yitirdiğini düşünüyorum. öte yandan bir hataya dayalı olarak yapılan esprilerin espri olmaktan çok bir kişiyi savunma, o kişiyi savunurken onun zıddında olan hatalıya da saldırma aracı olarak kullanılması çok da hoş durmamakta sanki. bu başlığın çıkış noktası da elbette her iki tarafa ilişkin olarak bolca fikir üretmeye müsait, ancak şu anda benim için baskın fikir hangi tarafa dair ne söylersem söyleyeyim bu söylediğimin o tarafın yangınına körükle gitmek olacağı yönünde. umarım herkes soğukkanlılığını geri kazanır da gerek bu gerekse başkaca herhangi bir başlık altında hem bildiğimizi hem de düşündüğümüzü "tüm" bilgiçler olarak karşılıklı olarak sunmaya devam edebiliriz ve kimse kimseyi bu paylaşım esnasında hasım olarak almaz...
my son is father
yazar arkadaşlar allah ’tan başlıgın düzgün halini yazmışlarda yoksa biz salaklar ne olduğunu anlamayacaktır.
bu başlığın içeriği beni ilgilendirmez herhangi bir yorum yapacak kadar bilgimde yoktur independence hakkında ancak bu başlığın altında kopmkles kelimesi üzerine yorum yapmak anlamsızdır.
başlığın içeriğine dair bir şeyler girilecekse girilsin yoksa başlık boşuna piç edlmesin.. lümpen sağcı politikacılar gibi laf kalabalığından başka bir bok yapmamaktır bu..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol