sözlük kurallarını hiçe saymak

independence
her toplumda oldugu gibi bilgi sozluk icerisinde de "olmazsa olmaz" kimi kurallar vardir ve bu kurallara uymak zaruridir, ki$inin keyfine birakilmami$tir.olasi bir kaos ortaminin onune gecmek adina i$leme konulan tum bu kurallar sozlugumuzun kalitesinden odun vermeksizin cok daha guzel bir $ekilde ilerleyebilmesi adinadir.bu kurallari kulak arkasi eden ki$ilerin kayitlari bilgi sozluk airlines ba$ligi altinda te$hir edilmektedir "bir ihtimal bir yaraya merhem olur" tadinda.sozlugumuzun acilmasindan gunumuze 17 ay gecmi$ olmasina kar$in halen birileri bu kuralari sorguluyorsa da o takdirde bu i$te bir hata var demektir.ya biz yeterli denetimi siki bir $ekilde uygulayamadik, cok toleransli davrandik, ya da kurallari insanlara tam olarak anlatamadik.her ne $ekilde olursa olsun sozluk icerisinde var olan kurallara uymak kesin bir zarurettir.

konu ile alakali ornegimiz $u $ekildedir.

(bkz: ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin)

ba$lik ile alakali bir diger ornegimiz de $u $ekildedir.

(bkz: sozluk kurallarini independence den ogrenmek)
armour
"sözlük sensin kuralları da sana girsin" türünden ayıp yaklaşımlarda bulunmaktır. tasvip etmiyoruz. allah korusun sözlük çarpar sonra.
salome
ilk sirada yer alan kaidedir adeta, sozluk kurallarini hice saymadan yazan cok az kisi vardir zira. sen de her 10’dan 3, ben diyeyim 1.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol