türkiye kalite derneği

firambogaz
çağdaş kalite felselesinin ülkemizde etkinlik kazanması veya yaygınlaştırılması amacıyla 1991 yılında kurulmuş olan dernek.

www.kalder.org.
igor
türkiye kalite derneği çağdaş kalite felselesinin ülkemizde etkinlik kazanması veya yaygınlaştırılması amacıyla 1991 yılında kurulmuştur. derneğimiz alışılmış kalite-kontrol uygulamalarının ötesinde, çağdaş kalite felsefesini benimsemiştir. toplam kalite yönetimi’ni uygulayan ve uygulamak üzere hazırlıklarını sürdüren kuruluşları bünyesinde toplamaktadır. destekleyen 2019 kuruluşu temsilen; 1.135’i tüzel üye temsilcisi, 613’ü bireysel asil, 584’ü fahri, 517’si öğrenci olmak üzere derneğimizin toplam 2849 üyesi bulunmaktadır.

dünyadaki gelişmelere paralel olarak ülkemizde de her geçen gün farklı sektörler, konuya ilgi göstererek kalite camiasına katılmaktadırlar. endüstrinin hemen her sektöründen üyesi olan derneğimize, bankalar, sigorta şirketleri, sağlık kuruluşları, eğitim kurumları, yerel yönetimler ve silahlı kuvvetlerden katılımlar olmuştur.

üyelerden gelen yoğun talep ve faaliyetlerin yerel merkezlerden yürütülmesinin çalışmalara güç katacağı inancı ile şube açma çalışmaları başlatılmış, bu kapsamda ankara,izmir,eskişehir ve bursa şubeleri açılmış ve bu şubeler faaliyetlerini başlatmışlardır.

dernek, çağdaş kalite anlayışının ülkemizde yaygınlaştırılabilmesi için, kurulduğu günden bugüne çeşitli araçlardan faydalanmakta ve faaliyetler gerçekleştirilmektedir.

kaynak:http://tinyurl.com/5j2qk8

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol