kadının esinden daha fazla maaş alması

efthalia
evlilikte en son sorun olucak şey olmalıdır.çünkü hayatı paylaşırsınız. kazandığınız para ayrı ayrı yenmeyecektir.bunun lafı bile edilmemelidir.
darth sidious
entrylerden anlasildigi uzere erkeklerin, paralari oldugu icin kendilerini kadinlardan ustun saymaktalar. yani erkek parasi olmazsa, karakterini kadina yansitamayacagindan korkmakta bir bakima. oysa ki kisa sureli para sikintisi cekilen iliskiler partnerin size olan askini gormek icin iyi bir ortam hazirlar.
bir hikaye vardir. tek gozu kor bir adam guzel bir kadinla evlidir. her aksam elleri kollari dolu olarak doner evine. bir gun karisini ozlediginden olsa gerek eve kosa kosa gelir ve birsey almaz. kapiyi acan kadin "aaa, kocacim, senin tek gozun kor muydu" der. soyleyecegim o dur ki maddiyat iliskisi uzerine kurulan iliskide iki tarafta aldatilir. sirf bu yuzden sevgilimden zengin oldugumu gizliyorum.
zeyra
ataerkil toplumumuz da kendini evin direği babası gören erkek kişi hem aşırı gururludur hem de komplekslidir, hiç bir sorun olmasa böyle bir mesele açıktan konuşulmasa bile bu ona içten içe dert olur, elbet bir gün de su yüzüne çıkar. yada bazen kadın kendini yüksek görmeye başlar kocasını ezer. bu yüzden sağlıklı evliliklerde er kişi kadından daha yüksek maaş almalı daha kariyerli olmalıdır. gayet başarılı istisna durumlar var mıdır, vardır tabi ama adı üstünde istisnadır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol