az 67 alkmaar

ankakusu
hollandanin alkmaar sehrinin futbol kulubu. su an hollandada eskisehirsporun 70li yillardaki hali gibidir.
yuzbinlik bir nufusa sahip bir sehrin avrupada hala mucadele eden kulubu.
schenardi
louis van gaal takımın başına geçtiğinden beridir kendi liginde uefa kupası vizesini almayı başaran ve de uefa kupasında da üst turlara kalarak ismini tüm avrupa ya duyurmayı başarmış olan klüp. eski trabzonspor lu golcü shota arveladze de şu anda bu klüpte top koşturmaktadır. kendi liglerindeki başarı çıtalarını yükseltip şampiyonlar ligine vize almayı başarıp başayamayacakları merak konusudur...
angelus
hollanda ligini dağıtmış olan, lakin bir takım mallıklar yapmalarından ötürü şampiyonluğu kaçıracaklarını düşündüğüm ekiptir. ha şampiyon olurlarda tükürdüğümü yalamak durumunda kalırsam da pek mutsuz olmam.
tiryaki
bugün çekilen uefa kuraları sonucu ,kayserispor ile eşleşmiş bulunan,hollanda’nın kırmızı-beyaz’lı ekibi.
oyun anlayışı açısından kayserispor ile bir çok ortak özelliğinin bulunduğunu söyleyebiliriz.herşeyden önce açık futbol oynayan bu şekilde de golcü bir takım hüvviyetinde bulunan bir ekip.kayserispor da aynı şekilde sürekli olarak golü düşünen bir ekip .bana kalırsa kayserispor, alkmaar için hiç de kolay lokma olmaz.’’bekleyip göreceğiz.’’
ankakusu
uefa kupasinda kayserispor’la eslesen, bu sezon bu kupada cok iyi isler yapabileceklerini tahmin ettigim iki takimdan biri. sonucunu merakla beklemekteyim.

ama kayserisporun isi cok zor hatta mucize gibi bir sey. ha az’in isi kolay mi? hic sanmiyorum.
ankakusu
hollanda’da, gecen sene ilk olarak uygulanmis statu geregi, ligi ikinci bitirmesine ragmen, elemeli ilginc bir turnuva! sonucu uefa kupasina katilmaya hak! kazanmis takim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol