cümle sonlarına inadına nokta koyuyorum

independence
bilgi sozluk’un her $eyden once bir sozluk sitesi oldugunu anlayan, sozluk sitelerinin mutlaka ama mutlaka dilbilgisine ozen gosteren siteler olmasi gerekliliginin farkinda olan insan soylemi.oyle ya, "ben dilbilgisine onem veriyorum, super cumleler kuruyorum holeley" cigliklari ile gercekten dilbilgisi kurallarina bagli ve guzel cumleler kurup, daha sonradan da "yok arkada$ benim estetik anlayi$ima ters bu nokta i$i, varsin nokta da olmayiversin" $eklinde bir hukum koymak luksumuz yok sevgili turkcemizde.

ke$ke sozluk icerisinde var olan tum entryler gerekli noktalama i$aretleri ile bitirilse, ke$ke dilbilgisi kurallarini $ahane bildigini iddia eden insanlara dilbilgisi kurallarinin sadece oznenin ba$ta yuklemin sonra olmasi gerekliliginden ibaret olmadigini anlatmak zorunda kalmasak.

ke$ke bir sozluk sitesinde nokta i$aretinin gerekliligini tarti$mak yerine gercek bilgi payla$imlarinda bulunabilsek, suni gundemlerle zihnimizi tahrip etmesek.

ke$ke yarin mustafa kemal ataturk yeniden dogsa.
meaningless
cümle sonlarina nokta koymakla dil bilgisi ve yazim kurallarina hakim olan bickin gencin inatciligini anlatan hiciv.
keske takacak baska bir sey bulunsa, keske cümle sonlarina inatla nokta koyan bickin delikanlilar kendilerine baska bir mesgale bulsa.
keske ariel saron ölmese, sürünse.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol