yalan söylemeyi beceremeyen erkek modeli

melusine
erkeklerin çoğu kızlara yalan söylerken bunu profesyonelce yaptıklarını düşünürse de aslında erkeklerin çoğu yalan söylemeyi beceremez ve söylerken yüzüne gözüne bulaştırır.yalanı yakalanınca da savunma yapmak için bol bol saçmalarlar.
laluska
bi yalan söyler bunlar, sonra unutur ne söylediğini, iki hafta sonra aynı şeyi başka bir versiyonla anlatırlar, ama iki hafta önce böle böle demiştin diyince de utanmazlar, pişkin pişkin yalan sölediklerini kabul ederler.
capt it all
aklıma bayan kişilerin her daim yalan söylediği ve bunu her daim profesyonelce yaptıkları gibi saçma bir düşünceyi getiren modeldir efendim bu. ne yani kaç senedir kandırılıyor muyum ben? hayır yalan söylemenin veya becerememenin cinsiyeti yoktur. yani yoktur inşallah.
onununkoru
bu daha çok kadınların içgüdülerinden kaçış olmaması durumuna kanıttır.tür yani aslında erkekler yalan söylemeyi beceremiyor değil hatunlara yutturamıyorlar.
totik
bırakınız becermesin yalan söylemeyi. en azından bir süre sonra yalan söylediği anlaşıldığı için doğruları söylemeye başlayabilir. tabi doğrulara ne kadar tahammül edilebilirse o kadar sevilecek erkektir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol