ultraviolet

nadirverir
milla jovovich in oynadığı yakında gösterime girecek olan bir aksiyon filmi... fragmanından anladığım kadarıyla çetrefilli bir film. gidilesi bir film.
phoebus
yurtdışında gösterime girmiş download ile çarçur etmek istemediğim imdbden 3.9/10 alinarak yerlere vurulmuş ama merak ettiğim filmdir.
benim ya
* mor ötesi isinlar. göz görmez.
* millanin klasiklesmis aksiyon ve cizgi roman uyarlamalarinda karsimiza mustesna, guzel, cekici, ozel guclere sahip vs. vs. bir karekterle ciktigi senaryosunun biraz daha zenginlestirilmesiyle hikayenin kullanilan gorsellikle ezilmeyecegi ve hatta mukemmle bir film olacagi usa yapimi yönetmenligini ve ayni zamanda senaryosunu kurt wimmer yaptigi 88 dakikalik bir vampir guzel filmi.
filmin girisinde milla’ nin agzindan "hi. my name is violet. and i was born in a world you may not understand. repligini duyabileceginiz unutulmaya mahkum uyarlama...
* mor ve ötesi ’nin ingilizce konusulan bir bir ülkede dogup müzige baslamasinin ardindan gelen gurubun olasi ismi.
goetica
paco rabanne nin müthiş güzel kokan parfumudur.şeker gibi kokar.şişesi bir uzaylı gemisini andırsa da tapılası bir parfumdur.
goetica
yaz kı$ her daim kullanılabilinecek paco rabanne parfumu olmakla birlikte e$i benzeri yoktur "a bu bi parfume benziyo neydi" gibi cümlelerle asla kar$ıla$mazsınız.sevilesi bağıra basılası bolca sıkılası koklanası mükemmel kokudur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol