headbang

sistematik kedi
insana kendini şarkının içinde hissedip, notaların arasından akma ve şarkının kilidine ulaşıp açabilme olanağı veren baş döndürücü eylem. şarkının kalbi kulaklarınızda atacaktır bu vesileyle.
floydiandm
mart 2007 itibariyle ilk sayısını çıkaran metal müzik dergisi. ilk sayısı blue jean dergisinin yanında verilmektedir, bana blue jean dergisini aldırtmıştır. çok kaliteli yazarlar bulundurmaktadır, güzel bir metal müzik dergisine kavuştuğumuzun müjdecisidir. umarım ileride ayrı bir dergi olarak, daha fazla sayfa barındırarak çıkar.
hergele
kafayı sallama nın ecnebi dilindeki karşılığı.sallayan kişide niye salladığının farkında değildir ama neyse işte maksat güzellik olsun.
fofay
saç uzun olmayınca yapamayıp insana koyan eski günlerini hatırlatan tempo tutma eylemi.
saçı uzun olan kendinden geçer,olmayan ise kenarda tikkymisali kafayı sağa sola gibi garip şeyler yapmaya çalışır,ama nafile eğlenemez.
fastjunkie
geçen moonspell konserinde yapmayı kesmediğim ve vucudumun 2 ay içinde garip tepkiler vermesi ile sonuçlanan olay. ne oluyo lan bana şeklinde tırsmalarımdan sonra anladım ki boyun fıtığının eşiğinden dönmüşüm. bundan sonra ısınmadan sallamıyoruz. ha bir de içmeden kafa olma yöntemidir.
newsted35
blue jean dergisiyle beraber verilmesi yerine bağımsız olarak satılması halinde çok daha iyi olacağına inandığım dergidir.kağıt israf ediyoruz yazık oluyor.4 ytl veriyoruz dergiyi açıyoruz içinden headbang ekini alıyor blue jean’i çöpe atıyoruz.
ayrıca ocak sayısı eski sayılarına göre daha doyurucu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol