bilgiçlerin aslında saklamak istedikleri

31subat
hep soylemek istediklerini degil, bazen de saklamak istediklerini saklayabilmek icin tersini yazar insan. zira devir dert anlatabilecegin bir devir degil, kime dokunsan bin ah isitecegin devirdir. herkesin bir hikayesi vardir cunku.
sozluk icinde komik olmaya calisirsiniz en cok. zira burası bir nevi anti-stres paylaşım alanıdır. veya kocaman adamların harflerle oyun oynadığı bir çocuk parkı. adı ve şekli ne olursa olsun, ne kadar kendiniz olmaya çalışsanız da; bir çok kez olduğunuzu değil, ya olmak istediğinizi ya da olmaktan korktuğunuzu yazarsınız entrylere. asıl siz içerlerde bir yerde gizlidir, asıl gizem kelimelerin arasına gizlenmiştir velakin kimsenin görüp görmemesi pek de umrunuzda değildir. hayat şişeye mesaj bırakıp denize gönderme sanatıdır çünkü. şişelerin yarısı dalgalara dayanamayıp kırılsa da; karşı sahile ulaşabilenlerin varlığı yeter size.
entrylerinizi okuyup hakkınızda edindiği kanaatlerle sizinle tanışan bir bilgicin; "ya ben seni çok farklı tanımışım" sözlerinin altında da bu gerçek vardır. çünkü tüm sevincimizi, hınzırlığımızı, ukalalığımızı paylaşırken; acılarımızı, yaralarımızı saklayıveririz kendimize.
ilean
#234653
biz borayla yaz tatilimizi diyarbakırda geçirmeyi planladıgımızı saklamak taraftarıydık.ama geldi biri pat deyi açıkladı olmadı böyle.
darkofdirt
bu sürekli yapılan eylem.alışkanlık ve en sonunda mide bulantısı.
kişilik aslında maske demektir.

"kaç kişi bir çocuğa gerçek kişiliğini anlatabilir ki" derken faust(goethe’nin ünlü baş yapıtı"faust") bunu kastediyor olmalı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol