sözlük ayetleri

angelus
sözlüğün yaradılışı, devamlılığı ve kuralları hakkında bir takım bilgilerin olduğu entrylerdir. sözlüğün muhtelif köşelerine serpiştirilmiş ve ihtiyacı olanları beklemektedir.
ludingirra
houston’ül frame entry’ül el ayari gazab…

bre spartalı, sanır mısın ki biz sözlüğü ona buna sataşasın diye indirdik? kim ki bunu bu şekilde anlıyorsa o kişi alçakların en alçağıdır. sen onu baş ucuna koy, ona saygı duy ki o da seni ve senden doğacakları koruyacak bir rehber olsun sana.
ey spartalı sen ki bizim yücelttiğimiz bu mertebeye ulaşmaya hak kazanmadan önce bir terliksi hayvandın, persliydin sadece. oku, oku ki öğrenesin. uçurulmayasın…

julius angelus cüzzü kördüğüm olmuş kısım sahife 509


"aramaya inan" dediğinde sana götüyle gulenler, günü gelip de spartalılar kendilerinden yüz çevirdiğinde imbiklerinin ızdırabını sonsuz ayarlar içerisinde yaşayacaklardır.

sepulturk cüzzü birbirine girmiş kısım sahife 59



biz ki onlara ayarı üfledik ve onlar kapışmaya başladılar, aynen o sekilde uçuş bileti veririz biz. işit! bizler ki, aramaya inanamayanlara akıl fikir ihsan eyledik! onlar ki buna götleriyle ziyadesiyle güldüler. işte onlaaar! (burada effect olayı abarır, independence çığlığı girer devreye, ses gittikce artar) bir gün bizim gerçeğimizi anlayacaklar! sen ki biz seni < bkz: > vererek yarattık. onları çok geç olmadan bu gafletten kurtarmaya gönderildin! günde beş vakit en az 500 kere at koştur, çünkü bu senin ibadetindir!

independence cüzzü lanetlenmiş kısım sahife 2

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol