maldivler

bb
maldivler, resmi adıyla maldiv cumhuriyeti, hint okyanusunda bir grup adadan oluşan bir devlettir. hindistan’ın güneyinde ve sri lanka’nın yaklaşık 700 kilometre (435 mil) güneybatısında yer alır.küresel iklim değişiklikleri yüzünden yüzyıl içerisinde sular altında kalacağı öngörülen maldiv halkına, 15 kasım 2005 itibari ile avusturalya’ya sığınma hakkı vermiştir.

goshenit
genellikle romantik tatil günleri için tercih edilir. ama denizinden başka bir cacık yoktur. tesisler ayrı adacıklarda kurulmuştur.her adacıkta bir tesis bulunur. 7 gece gidiyorsan,7 gece boyunca aynı tesiste sıkışıp kalıyorsun.

sabah kalkıyorsun, kahvaltı yapıyorsun ve denize gidiyorsun. denizden çıkıp odaya gidip seviyorsun, duş alıyorsun, akşam yemeğine iniyorsun. yemekten sonra odaya çıkıyorsun yine sevişiyorsun uyuyorsun. yapılabilecek aktivite ne yazık ki bundan ibaret.

göte kazık gibi giren aktivitelerde var elbet.. misal yat turu ya da dalış vs ama onda da cacık yok bilader. hareket yok hareket!

bir de burası için min. 1750 eur gözzden çıkarmak lazım... öperim.
salomentol
en yüksek noktası 2.5 metre ve ortalama olarak 1.5 metre yüksekliğindeki bir yerleşim yeri olduğundan küresel ısınmadan en köklü etkilenecek yerlerin başında gelen yaşam yeri.
öyle ki ikinci bir atlantis vakası yaşanabilir. ölmeden önce görülmesi gerektiğini düşünenler emekliliklerini beklerlerse biraz geç olabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol