msn kelekleri

shibumi
klavyemizde hızlı yazma hevesi ile harf yerlerinin değişmesi ve farklı anlamda kelimeler ortaya çıkmasına sebep olan ve bunun sonucu olarak karşımızdaki kişi ile olan iletişimimizde sorunlara yol açan hadise.
schenardi
.... olan yazmaya niyetlenip de o ya bastıgımı düşünmeme rağmen klavyenin sertliğinin sonucunda lan dıye yazmam nedenıyle o donem hayatımda özel bir yer teşkil etmekte olan bır karşı cins kişisinin cinslik yapıp sen bana lan diye mi hitap edıosun seklinde tepkı vermesi sözkonusu keleklerin arasında benim adıma özel bir yere sahiptir. karşınızda konuştuğunuz kişi kankanız olduğu sürece o keleklerden aslında ne kastettiğinizi anlar ama o karşınızdaki kaprisli ve de alıngan bir karşıcinsse ve siz de aranızı o kişiyle hoş tutmaya niyetliyseniz işiniz çok zorlaşır o vakte kadar kullanmadığınız türkçe karakterleri bile özenle kullanmaya çalışırsınız mesela sık sık ... yaparım gibi bi cümle kuracaksanız asla bu durumu i harfiyle ifade edemezsiniz böyle bir kişiyle msn paylaşımı anında...
imphotep
*selam yerine selma yazma yetisi (özellikle kızarkadaşı olanların aceleci davranmamaları tavsiye edilir)
*bir de ama nın son "a"sını koymaya özen gösterelim...
bok bocegi
"hadi görüşürüz bye yazmak" yerine yanlışlıkla "hadi görüşürüz bey" yazdığınızda konuştuğunuz şahıs erkekse "güle güle hanım" gibi tepkiler almanıza yol açabilecek klavye azizlikleridir..
reddevil
eğer tanımadığınız birisiyse "isim nedir"diyeceğinize,"isim nedri" dersiniz ve kişi adınızın nedri olduğunu düşünür.
melankomik
(’.’):
bugün kafam karışık ondan osoruyorum hep, kusura bakma
xxxx
nası ya, kafan karışınca osuruyo musun sen?
(’.’):
ahaha hayır ya soruyorum yazdım ben. ahaha

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol