michael myers

angelus
halloween serisinin kahramanıdır. 6 yaşlarında dadısını ne idüğü belirsiz bir eleman ile arabada bir takım atraksiyonlar içinde yakalamasına mütakip ikisini birden doğrayıp seri katilliğe ilk adımını atan karakterdir.
myysteriouss
halloween’i kaç seri olursa olsun izlenir kılan etkenlerdendir bu arkadaş diye düşünmekteyim, role çok güzel uymuş başka türlü bir katil düşünemiyorum. ha gerçek yüzünü de görsem pek rahat edeceğim o da ayrı. bir de içimde kalır dışa vurmazsam nedense bu adam çok karizmatik gelmekte bana. karizmatik katil kardeşim!
nickullah entryoglu
kafası her filmde parça pinçik olsa da, yeni filmde yeni doğmuş gibi, yeni keseceği insanların peşine düşecek şekilde ortaya çıkan, insan azmanı; kült film karakteri, freddy krueger kadar zeki olmasa da, jason voorhees kadar gerizekalı olmasa da, almış olduğu allah’ın kadar olan kasap bıçağı ile, kurbanlarının derisini biçen manyak karakter. evlerden uzak olsundur, sadece filmlerde kalsındır böyle karakterler, zira her filmde yeniden doğması gibi ticari kaygılı abuk bir düşünce dışında, sonuçta bu karakter ne uzaylıdır, ne yaratıktır. palyaço kılıklı katilin tekidir, tarihte çok denk gelinmiştir, bu vatandaşa özenen, maskelerinden takan zıpçıktılar.
deniz
en güzel michael myers rolünü 1998 de çekilen halloween 20 isimli filmde rol alan chris durand canlandırmıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol