adapazarı ekspresi

cocabora
kocaeli ve sakarya üniversitelerinde okuyan öğrencilerin yegane ulaşım aracıdır.ancak pek dolandırıcık yapılır zaten ucuz olan bu trenlerde.izmitte binilir,tuzla bileti alınır,haydarpaşada inilir falan..
herşeye rağmen bu trenler çok tehlikelidir;trenden atılabilirsiniz kapkaççılar tarafından,ayrıca içersi felaket kokar,havasızdır!trenler yavaş gider,çekilmez o yollar...
cocabora
arada trenler de bozulur,yolculuk sıkıcıdır da;ki yanınıza bir yaşlı amca oturursa eyvah dersiniz iki saat nasıl geçer...iki saat dedim de 93 km’yi bi tren nasıl 2 saatte gider anlamam.maşallah uçuyor bizim trenler!
emhhre
mudavimleri arasında ada ekspresi olarak da bilinir universite oğrencileriyle dolar taşar bide bu trenin bi deli teyzesi vardır ki son 1.5 senedir pek ortalarda gorunmez olmuştur yanına oturmaya çalışanları kendi icadı kufurlerle
kovalamaktadır yanlış hatırlamıyosam ismi semraydı.
underpressure
adapazarı-haydarpaşa arası ulaşım sağlanyan trendir. özellikle de kocaeli üniversitesi’ne istanbul’dan gelen öğrenciler tarafından oldukça rağbet görür. bu tren adapazarından harekete başlar ve ta ki kırkikievler istasyonuna gelene kadar sakinliğini korur. ancak kırkikievler’den binen koü öğrencisi istanbullular, treni hem doldururlar hem de coştururlar.
bir de şöyle bir olayı var bu trenlerin: her zaman geç kalırlar. bir keresinde, çok iyi hatırlıyorum, 21.30 treni saat 23.30’da gelmişti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol