musta

memento mori
muşta,bir elin parmakları yardımıyla kavranabilmesi amacıyla; baş parmak hariç diğer her bir parmak için ayrı veya dört parmak da birlikte içinden geçebilecek şekilde özel olarak açılmış delikleri bulunan, dış yüzeyi düz veya çıkıntılı (sivri) olabilen bir ateşsiz silahtır.
4ever
musta kullanan sahis yumruk attigi kiside kirilma ve travmalara sebep olabilir.bu alet bicimine göre öldürücü olabilir.üstünüzde bulundugu taktirde karakolla muhatap olmaya nedendir.
fastjunkie
eger olurda iki uc saglam darbeyle karsınızdaki inmezse ya da çok ters vurursanız geçmiş olsun çünkü 2 3 darbeden sonra o elle yumruk atmak imkansızlaşıyor. öbür ele geçirmeniz lazim kendilerini. iki elde de takılı olursa da savunmanız güçleşiyor ve parmagınızın kırılma riski artıyor. en iyisi kavgasız bir hayat.
ayrıca karşındakinin ağzına yüzüne vurmayın yazık onun da ailesi anası babası var.
noranynn
bir bedensel saldiri silahi. birbirine bagli 4 adet buyuk yuzuk gibidir. elin parmaklarina gecirilir, yumruk atildiginda rakipin agizi burnu onune direkman duser. artik o agiz ve burun’un yeni adi "kan canagi"dir
armour
anahtarlığı avucunuza alıp, anahtarları parmaklarınızın arasından geçirerek elinizi yumruk yaptığınızda da aynı görevi gören, ev yapımı bir muştaya sahip olabiliyorsunuz.
steroid
boyundan yukarı vurulduğunda kulak burun boğaz gibi organların yer değiştirmesine vesile olan saldırı silahı.önü yassı olanını burnun ortasına denk getirdinizmi benim diyen estetik cerrah o burnu toparlayamaz. yamulmuyorsam 6136’ya taabi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol