hayatın ağır gelmesi

serco
ne zaman hafif geldi ki? her zaman omuzlarda bir yuk, akilda sorunlar, karmasalar, gel-gitler.. hayatla ugra$tigin surece, hayat daha cok ugra$ir senle. $ikayetlerin, kizmalarin, bagirmalarin, savurdugun kufurler sure dursun, hayatta kar$iligini o derece verir i$te. hayat istendigi gibi gelseydi insana, mucadelenin, ya$am hakkin icin sava$manin, kendini korumanin anlami da olmazdi!
lady rosenred
omuzlarin duser ,cokersin,genc yasinda yaslandigini hissedersin,pes etmek istersin aklina sevdiklerin ve seni sevenler gelince vazgecersin.ama o yuk agirdir ve gun gectikce,omuzlarin direncini kaybettikce daha da agirlasir.neden? diye sorarsin umutsuzca neden bu kadar zor her sey,neden bu kadar zor mutlu olmak,yasamak? cevabi bulamazsin,yoktur da zaten.
oylesine yasamaya devam edersin taa ki yeter diyebilecek cesareti gosterdigin gune kadar..
melusine
oyle bir zaman olur ki butun aksilikler ust uste gelir.icinden disari cikmak, insan gormek veya konusmak gelmesi degil pencereden bile bakmak istemezsin hayattan bezmissindir.oyle bir noktadasindir ki kaybedecek tek birseyin kalmamis gibi hissedersin.basina gelenleri dusundukce huzunlenir kendini caresiz hissedersin.iste o an hayatin agirligini omuzlarinda hissedersin.hayatin agir gelmesi oyle birseydir iste.
ilean
kimseye taşıyamayacagı yük verilmezmiş lakin bazı zamanlar bir çok olumsuzluk öyle üst üste gelir ki hayatın içindeki olumlu yanların da üstünü örtüverir ve karanlıga bir pencere açar.hiçbir şey diyen bir cümlenin ortasına terkedilmiş bir kelime gibi hissedersin.hayat agır veya hafif olsun başka seçenek yoktur herşeye ragmen yaşanmaya devam edilecektir.
akhillius
alışkanlıklar o kadar çekilmez bir hal almıştır ki kişi artık eskiden severek yaptığı şeyleri itici bulmaya başlar. rutin hayatına koyun olarak devam etmek istememektedir ve her şey gözüne batmaya başlamaktadır. bundan sonrası dayanılmaz bir çile haline gelir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol