erkekler tuvaleti

independence
hemen her birinin duvarinda "ali ay$eyi seviyor" $eklinde icerisinde bir kalp bir de kalp figurunun icerisinden gecen bir ok simgesi bulunan tuvaletler.bir de muhakkak penis resmi falan cizilir ki o tuvalette i$eyen erkek elinde tuttugu $eyin ne oldugunu tam olarak algilayabilsin, hoyrat davranmasin diye.
igor
genelde pisuvarin basindaki erkeklerin rahat rahat iseyemedigi cok sefer gorulmustur. erkegin mali meydandir seklindeki soylemlerin aslinda ne kadar basit bir pazarlama taktigi oldugunu anlamis bulunuyoruz ki herhangi bir pisuvarin yanindaki pisuvara baska biri geldiginde diger kisi gotum gotum organini gostermeden iseme gayretine girer. boyle de ilginc bir mekan.


anlayamadigim baska bir durum ise (bayanlar icin istatistik olsun) tuvalate girip iseyen erkeklerin %90 i , sicanlarin %40 i elini yikamadan tuvaletten cikmaktadir ve bu analiz tamamen benim gozlemlerimde dayanmaktadir.

dusunsenize bu adamlardan biri kocaniz ya da sevgiliniz olabilir.bagyanlar dikkat edin derim size. hos sizin durumunuz bizimkinden vahim ya neyse.
fergadan
kapı arkalarında orada daha önce bulunmuş bazı bünyelerin cinsel tercihlerinin yazılı bulunduğu -ki çoğunlukla yazıyı okuyanla eş, cinsellik arz eder- mekanlar.

bir de bazıları vardır ki telefon numarası falan yazar. hiç aramayı denemedim ama en nefret ettikleri kişinin telefonunu yazıyorlardır tahminimce.
stiger
2 elimi de fötüme attıp pisuvara rahat rahat "işediğim" yerdir. diğer erkeklerin "oha" şeklinde karşılamaları da işin cabasıdır. "sizin de bu kadar olsun siz de tutma ihtiyacı hissetmeyin" havası vermek içindir herşey..
goshenit
kadınların 12 dkkadan önce wc’den çıkamadığını varsayarak, tehlikeli anlarda imdadıma koşan yerdir. benden daha dürüsttür, ne olduğunu saklamaz... ama ben her defasında ona hep yanlışlıkla girmiş süsü veririm. umarım incinmemiştir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol