vampircik sözlük

broken
eksi sozluk klonu oldugunu soyleyen, 4 tane yazari olan ve yazar aliminin da yapilmayacagini bildiren yeni bir sozluk.
zebany
fikir yazısı yazarken ince alay tarzı şeyler, hafif dokundurmalar hakaret sayılıyor. keyser soze başlığına, kimliği hakkında açıklama yapılmaması gereken karakter yazdım. filmi izleyenler bilir neden öyle dediğimi. ayar vermek yasak diyerek silindi yazı. ayarın ne demek olduğunu anlatmakla vakit geçirdim biraz. sert üsluplarla cevap aldım. biraz gerçekçi konuştuğumdan olsa gerek.
yorum yazılamayacaksa, espri yaparak bir şeyler anlatılamayacaksa ne anladım ben sözlük oluşumundan. elimin altında atlas var, sözlük var, ansiklopedi var... çok merak edersem bir şeyin tanımını açar oradan bakarım.
taverna kısmında siteyi ve yönetimi eleştirmemden,başka bir sözlükle kıyaslayıp oraya adam çekmeye çalışmamdan(onlara göre),yönetimden aldığım iftiralara ve adam kayırmacılıklara verdiğim kibarca cevaplar yüzünden oy çokluğuyla atıldığım,tanımlar diyarı diye geçinen hanımlar diyarı.
farklı olalım lan biz diye düşünüp girişmişler sözlük alemine.farklı olmanın hazzını yaşamak istemişler ama unutmuşlar her farklı olanın güzel olamayacağını.birisi bir bilgi aradığında en son bakacağı sözlük olsa gerek.internete neden para veriyoruz bir sebebi olmalı.tanım denilen olay her şartta her yerde bulunur.bu formatla sözlük aleminde eriyip giderler gibi duruyor kısa sürede.günde 200 entry girilse oturup bayram edecekler.
artık nasıl bir etki gücüne sahipmişsem yazarları başka yere çekerim diye korkup attılar.ahahaha ben bunlara gülüyorum ya...bunları uçurulmuş yazar psikolojisi ile yazdığımı düşünmeyin.yönetime birilerinin atılan cevaba mesaj verilmesi gerektiğini ve 2.çoğul şahsı öğretmeleri gerekiyor.
-adam kayıran sözlük
-dayanışılan,kankcilik zımbırtısı çok olan sözlük
-site içinde muhtelif yerlerde türkçe katliamı yaşanan sözlük
-esprili herhangi bir tanıma ya da kişisel fikre izin vermeyen sözlük
- beğenmiyorsan yazma gibi laflar edebilen sözde yöneticileri barındıran sözlük
-başka sözlüklerin reklamının yapılmasından korkan sözlük (puhaha olaya bak)
-abi-kardeş-akraba-baba-oğul-kutsal bok gibi bağlantıları olanın tutunduğu sözlük...
tamu
katıldıkları makina programından, ’midem bu programı kaldırmıyor’, ’rezillik’ olarak bahseden kişilerden oluşmuş, sözlük olduğu söylenen bir site.
instrument
makina programı için hazırladığı pankartta isimlerini yanlış yazan bir sözlük sitesi. şöyle yazmışlar

www.vampipircik.com

şöyle bir diyaloğa sebep olmuştur

okan bayülgen: bu sözlüüğn adı bu mu
pankartı tutan kişi: hayır vampircik
okan bayülgen: ha pipisiz yani

(bkz: pipi sözlük)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol