entry yazmadan önce darth sidious a sormak

angelus
evet son derece gerekli olan bir eylemdir. ama yetmemektedir zira entry yazmadan once darth sidious a sormanin yanisira, tuvalete gitmeden once "tuvalete gidebilir miyim" seklinde de bir soru sorulmali veya yemek yemeden once "hocam yemek yiyecem ama uygun mudur acaba"demek heralde pek bir hos olacaktir, hatta ve hatta sevismeden once "darth sidious hocam benim bu tip bir atraksiyonum olacak ama camia icerisinde caiz midir, degil midir" seklinde bir fikir munazarasinda bulunulmalidir kanimca.
sevgi kelebee
cok gereksiz bir baslik ve gereksiz bir aktivitedir. zira kimse actigi basligi jedi ya da moderatore sormak durumunda degildir. eger acilan baslik kurallara uygunsa onlar buna ses cikarmamislardir. yoksa sozluk an itibari ile bulunan 166,189 basligin hepsinin darth sidiousa soruldugunu dusunmek safliktan ote sacmaliktir. bu dusunceye sahip olunmadigina gore ironi olsun diye bu baslik acildiysa bu da guldurmeyen espriden oteye gitmez.
independence
kesinlikle yapilmasi gereken bir $eydir.$oyle aciklayabilirim konuyu.

normalde 40 000 olmasi gereken entry sayim $u anda 18 000 den biraz fazladir.peki nicin? cunku darth sidious efendi 22 000 entrymi sirf yazarken kendisine dani$madigim, sormadigim icin silmi$tir.

$ikayetciyim bu adamdan.
beauty disaster
sozluk rajonu bumudur diyesimin geldigi , karma butonuna bastıgımda denk gelen bir sol frame ba$lıgıdır.hassasiyeti ve gecerliligi konusunda ilgili ki$i/ki$iler/kurum/kurulu$ temyiz yolu acık olmak ko$uluyla cevap beklenesi bir durumdur.


edit:ben bu entryi yazdım ama tirsmadim da degil hani.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol