halis toprak

due
eski toprakbank’in sahibi,batik banka patronu,muflis isadami..herzaman bir sekilde gundeme gelmeye calismistir..aancak yargilandigi davadan bu sefer beraat etmesi zor gorunmektedir.kendisine kartal cezaevi yolu gozukmustur.izmir eski valisi yusuf ziya goksu ile yakin iliskisi sonucu ,vali koltugunu kaybetmistir.
independence
3. evliligini 17 ya$inda bir "cocukla" yapan sanirim 70 ya$larinda bir i$ adami. 17 ya$indaki kizin da babasinin izni ile evlenebildi kizcagizla. nasil bir baba oldugunu ve kizini neden evlendirdigini sizlerin ongorusune birakiyorum artik.
aello
yaptığı bir takım akıl azmaz şeylerin neden kaynaklandığını anlayamadığım, insanlara "böyle olma" diye gösterilesi örnek çeşidi insan. saygı(!) duyduk biz.
elma sekeriiii
17 ya$ındaki karısıyla balayından dönmü$tür. gerçi döner dönmez de tmsf bütün mallarına el koymu$tur. halis bey mallarına el konuldugu için degil de bir kebap yiyemedigi için üzüldügünü belirtti.


cinsel performansının ya$ının çok çok altında oldugunu da vurguladı kendisi.



(bkz: sagda ölecek var)
independence
tmsf tarafindan tum malvarligina(ama istisnasiz tum malvarligina) el konuldu bir iki gun once. oyle ki $ahsi aracini da altindan aldilar ve halis toprak ile e$i istanbul’a ozel bir minibus ile donmek zorunda kaldi. minibusun parasini da $irketlerinden herhangi birisi odeyemedigi icin kendi cebinden odedi. halis toprak’in elinde kalan tek $eyi aylik 800 lira maa$iymi$ ve e$i ile birlikte memleketine donme karari almi$.

nereden nereye.
atacamadesert
geçtiğimiz yıl evlendiği nazlıcan tagizade toprak a boşanma davası açmış kendisi. eşini servet avsılığıyla suçlayan toprak 100bin tl tazminat istemiş.

halen cannes da bulunan ünlü işadamı toprak, eşi ve ailesi hakkında köşkünü işgal ettikleri gerekçesiyle savcılığa suç suyurusunda da bulunmuş.

tsmf nin mallarına el koymasının ardından halis toprak ile aynı yatakta yatmamaya başlayan nazlıcan ın eşine karşı sistemli olarak servet avcılığı planı yürüttüğü iddia edilmiş.

nazlıcan hanım ın "dilekçeye yazmaya utandığım şeyler var" lafına gönderme yapan avukat; "çift evliliklerinin 10. gününden itibaren ayrı yaşamaya başlamıştır. bunun nedenlerini dava dilekçesinde yazmaya utandık. gerdek gecesinin ertesi gün yaşananlar var. eğer o söylerse ben de açıklayacağım" demiş.

72 yaşında bir adam..

18 yaşında bir kadın..

%72 kim suçlu?

%18 kim?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol