tuba büyüküstün

karpuzz
yürümesinde anatomik bir bozukluk bir acayiplik olan güzel görüntü. aynı acayiplik ziyadesiyle duruşunda da vardır. kafası öne doğru omuzlar geriye doğru durur.
chamomile
bir vakitler, kanal d’de yayınlanan ’çemberimde gül oya’ dizisindeki zarife rolüyle büyük beğeni toplayan, ’babam ve oğlum’ filminde kısa da olsa vurucu bir rol alan ve ’ihlamurlar altında’ dizisinin sakız gibi uzayan, sıkan, boğan, fenalık geçirten bölümleriyle oyunculuğuna zarar verdiğini düşündüğüm, dünyalar güzeli kız. bir rivayete göre; ’ıhlamurlar altında’ dizisindeki yılmaz rolünü canlandıran bülent inal ile sevgililermiş. evleneceklermiş.
orqn
kültür bakanlığının ’türkiye nin yurt dışı tanıtım afişlerinde’ bu sene kullanacağı yüz olmuş kendileri.geçen sene azra akın la çalışılmıştı.tuba büyüküstün ün seçilme sebebi bu sene daha çok ortadoğu da tanıtım yapılacak olmasıymış.
bu kadar erkek egemen bir ülkede tanıtım yüzlerinin sürekli güzel kızlardan seçilmesi de olayın trajikomik tarafı.
pemberley
dunhill isimli markanın burberry’s isimli markayla çarpıştıktan sonra milyon dolarlar sayarak markasının yeni yüzü yaptığı oyuncu hakkatende güzel yani
kuresel koylu
bugün ki sabah gazetesinin verdiği habere göre reklam ihalesi yapılmadığından henüz ülkemizin yüzü olamayan güzel yüzlü hanım kızımız.
tokalon
arkadaşlar görmüş çok iyi kadınmış. arkadaşa çarpmış ’çok özür dilerim’ demiş çünkü.hassas kadınmış öyle geçip gitmemiş yani.

not:bize güzel kadın akıllı ya da anlayışlı olmaz fikrini dikte eden medyaya selam ederim.
independence
dizide rol geregi de olsa $arki soylemi$, n’olur bunu bir daha yapmasin izleyicilerine. vallahi adi kotuye cikacak;

http://webtv.hurriyet.com.tr/3/63401/26266124/tuba-buyukustun-italyanca-sarki-soyledi

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol