behringer

delikofte
dünyada kabul gören müzikal ürünleri taklit etme girişiminde bulunan ve bunu görünüşte çok iyi yapan fakat ses üreten hiç bir ürünü kaliteli olmayan fakat ucuz olan marka. amerika’da ödemesi gereken vergiler yüzünden milyon dolarlık bir cezaya çarptırılmıştır nihayetinde. ucuzluğu sebebiyle ses üreten değil ama kontrol amaçlı ürünleri alınabilir.
4ever
canlı müzik mixer leri haricinde dj mixerleri berbat olan,taklitci,kalitesiz bir marka...utanmadan bide pioneer i taklit etmis djx700 modelinde.cin mali olmasindan supheleniyorum.alana aciyor ve alakasi olan kisilere de aldirtmamayi görev biliyorum.
eldrun
boss kopyası pedallar yapan bir firma.tahminimce en büyük farkı bossun metal gövdesi yerine behringerin plastik olmasıdır.pedal ayağınızda kalcak diye basmaya korkarsınız.ama ilginç bir şekilde ekolayzır pedalı beni etkilemiştir fiyat performans oranı ile.
sitivreyvaugin
amfilerini geçtimde analog pedalları bi garip olan firma, gerçi pedalları metal olmadığı için mi yoksa dandik olduğu içinmi bilmem ama garip bi gürültüsü bulunuyor, gerçi ürettikleri compresör ve gdı21 pedallarıda pek fena sayılmaz yine de orjinalleri kadar başarılı değiller.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol