sözlükte moderatör olmaması

0 /
karpuzz
kimler var butonuna basip sozlukte online olan hicbir moderator ya da yonetimden herhangi biri olmamasi.
an itibariyle olan durum. ’demekki bizbizeyiz, istedigimizi yapabiliriz, sozluk bize kaldi ’ gibi haince yorumlar yapilabicegi baslik.
angelus
sozlukte moderator vardir lakin online moderator yoktur basligin anlatmak istedigide budur. belkide ben yaniliyorumdur sozlukte hic moderator olmamistir, jedi de olmamistir, bilgic desen hic yoktur. esasinda sozlugunde var oldugunu zannetmiyorum.
nihilist
sasılacak bir durum degildir olagan karsılanması gerekir, zira af buyurun ikisi sıcıyor biri yemek yiyor digeride kasınıyor olsa sozlute moderator olmaz, hepi topu dort tanedirler, her an online olmaları beklenemez, moderatorlerin online olmasını beklemek yerine her kullanıcının kendi kendisinin moderatoru olmasını beklemek en guzel tutum olacaktır...
angelique
an itibariyle sahit oldugum olaydir. 12 bilgic ve 1 cömez cirit atiyoruz sözlükte... bir allahin jedisi ve moderatörü yok!
sepulturk


online uyeler
maliyeci (1. nesil gammaz) *
pinkcat (2. nesil bilgic) *
fıramboğaz (2. nesil bilgic) *
sepulturk (2. nesil bilgic) *
umuda (2. nesil bilgic) *
nefes (2. nesil bilgic) *
nobran (2. nesil bilgic) *
26(yirmialti) (2. nesil bilgic) *
fastjunkie (2. nesil bilgic) *
wigwam (2. nesil bilgic) *
wish you were beer (3. nesil bilgic) *
toxin (3. nesil bilgic) *
pier (3. nesil bilgic) *
raskolnikov (3. nesil bilgic) *
akineton (3. nesil bilgic) *
newsted35 (3. nesil bilgic) *
cape horn (3. nesil bilgic) *
connor mac leod (3. nesil bilgic) *
falçata (okuyucu) *

----------------------------------------------

ne güzelmiş vallaha. ben şimdi girim millete ana avrat sövim, sonra modlardan biri geldiğinde anca silinsin onlar. eğer bu şekilde devam ederse bu sözlük adam olmaz.
maliyeci
mevcut moderatorlerden goetica ve angelus’un insan olmamaları,uyumamaları,işe gitmemeleri,okula gitmemeleri lazım ki sözlükte her an bir moderator olsun.haliyle bir başıboşluk oluyor sözlükte.bu seferde internette heyecan arayan gençler gelip sol frame’i küfüre boğmakla meşgul oluyorlar.ve her seferinde bundan ders çıkarılmıyor.
sipsi
korkutucu bir durumdur. korktum ben.. neyse.. orqn’un sözlüğü bırakmasından sonra yeni bir moderatör de atanmayınca sözlük neredeyse tamamen moderatörsüz kaldı. independence sözlüğe girmeyince sözlük boş kalıyor. bir şey yapın buna, sinirlendim bak..
biskuvit
sozlukte gercekci olmak gerekirse bir yazan yazar kitlesi de yokki. dun gece haxball sirasinda yazilan mesajlarin ustune topu topu 10 tane entry girilmis, bir gunduz boyunca. cok bir trafik olsa, cok bir entry olsa moderator yok diye dovunebiliriz ama simdilik independence bu trafigi kontrol edebilir bence.
independence
bilgi sozluk yazarlarinin uzerinde cok uzun zamandir herhangi bir moderasyon zaten yapilmamakta. moderasyon olarak yapilan yegane $ey hatali acilan ba$liklarin duzelenmesi, gelen yeni yazarlara onay verilmesi ve kimi alakasiz(teknik anlamda) entrylerin silinmesi. yazarlarin iclerinde var olan oto kontrol mekanizmasi bu anlamda bize herhangi bir gorev birakmamakta. bunu da bilgi sozluk yazarlarinin farki olarak her mecrada dile getirdim, getirmeye devam ediyorum. bu anlamda bu sozlukte aylarca hicbir moderator yahut jedi olmasa dahi, ic bir kari$iklik olmayacaktir.
sipsi
#1003739

yazarların üzerinde moderasyon falan yapılmıyor herkes kendi kontrol mekanizmasını geliştirmiş iyi hoş güzel de dışarıdan bir saldırı durumunda ne yapılacak ben onu anlamadım. bu durumda sözlükte mod olmamasının götürüsü var mıdır? mod sadece başlık düzelten kişi midir? bir saldırı olursa jedi gelene kadar sözlüğün içine edilecek midir? ben anlamadım ki, biri anlatsın bana, aklım karışık..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol