11 şubat şebnem ferah bostancı konseri

nick nicki nickince
bostanci gosteri merkezi’nde 11 subat’ta gerceklesecek sebnem ferah konseridir. sebnem ferah’in bostanci’da babasinin olumunden sonraki ikinci, 2003 eylul’den beri de ilk konseridir. sabirsizlikla beklenendir...
independence
kapi acilis saati: 19:00
konser baslama saati: 20:00

bostanci gosteri merkezine video kamera alinmayacak, konser suresince guvenlik biriminde kalacaktir.

sebnem ferah

yeni albumu "can kiriklari"ni muzikseverlerin begenisine sunan sebnem ferah11 subat’ta bostanci gosteri merkezinde!

eski ve en sevilen parcalarinin yanisira produktorlugunu tarkan gozubuyuk’un yaptigi can kiriklari’ndan yeni parcalarin da calinacagi bu konserde sebnem ferah’a sahnede dokuz yildir birlikte calistigi ozan tugen (keyboard), metin turkcan (gitar), buket doran (bas gitar), aykan ilkan (davul) ve ceren tugen (vokal) eslik edecek.

ulkemizin en basarili kadin vokallerinden olan sebnem ferah 11 subat aksami bostanci gosteri merkezinde dinleyicileriyle bulusmayi bekliyor...

sebnem ferah
11 subat cumartesi 20:00
mekan : bostanci gosteri merkezi
bilet fiyatlari : tam: 28 ytl ogrenci: 23 ytl


http://www.biletix.com/live/prmt.php?eventcd=gbs01&promcd=bkm
independence
70 saate yakin bir uykusuzlugun ardindan zaman mekan kavramimi yitirmem ve nick nicki nickince nickli ibi$in saat 19:00 da kapilarin acilacagini bilmesine ragmen beni 18:35 de aramasi sonucunda kacirmak zorunda kaldigim konser.nick nicki nickince ki$isinin $u anda konser salonunda oldugunu bilmemden oturu icimi dolduran buyuk bir kinle "umarim pe$mergeler basar salonu" $eklinde beddualar etmem saniye surmemi$tir.
nick nicki nickince
nankor kedi’nin evinde saat olmamasi ya da olsa bile bakmamasi sonucu muthis bir konseri kacirdigini yazmamin en uygun oldugu basliktir.
konserin ilk dakikasinda yeni album nasil hazirlandi turunde muthis bir kisa film vardi. sonra aykan, metin ve buket sahneye ciktilar. sonra ozan ve back vokal kiz kardesi geldiler. son olarak muthis sebnem bir kedi kadin edasiyla sahneye cikti. montunun etegini sallayarak ciktigi sahnede ’okyanus’la basladi, ’can kiriklari’yla devam etti.
konserde calinan muthis sarkilar aklimda kaldigi kadariyla ’okyanus’, ’can kiriklari’, ’delgec’, ’bugun’, ’oyunun sonu’, ’durma’, ’ben bir multeciyim’, kerem ozyegen’li ’sana bilmedigin bir sey soyleyemem’, ’cakil taslari’, ’deli kizim uyan’, ’bu ask fazla sana’, ’firtina’, seyircinin basladigi ’yagmurlar’in devami, ’yeniden dogup gelsem’, ’iyi kotu’, ’babam oglum’, ’ben sarkimi soylerken’, ’mayin tarlasi’, ’sigara’, ’artik kisa cumleler kuruyorum’ ve muthis finalde tabii ki ’hoscakal’di.
playlist’in uzunlugundan da anlasilacagi gibi tam 3 saat suren bu konser cebimizden hafif bir yukun kalkmasi, boynumuzun tutulmasi ve sesimizin kisilmasi gibi zararlara karsin;gorsel ve duysal doyum ve sebnem’le goz goze gelmemiz gibi hayat boyunca unutulmayacak muthis anilara sahip olmamiza vesile oldu.
’en icten dileklerimizle sizleri bir dahaki konserde gormek istiyoruz.’ merak etme orda olacagim.
narcotic
tüm milletin durduk yere yagmurlar sarkısını soyledıgı ve ardından playlıstınde olmamasına ragmen şebo’nun söylemesi süper olmustur...şebo daha sonra ’’yaa!,arkadaslar!,yapmayın boyle!cok keyıf verıyorsunuz,nasıl anlatayım!mukemmelsınız’’ gibi kelimeler sarf edıp bızlerı bı hoş etmıstır...

raınbow’dan gates of babylon’u soylemeden once ’’aramızda yaşca buyukler var,belkı onlar bılırler!biz bunları dınleyerek buyuduk!nerden geldıgımızı bılın ıstedım’’ demıstır...gates of babylon hayatında en cok dınledıgı 10 sarkıdan bırıymıs...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol