pizzaci

ithilquessir
sozlugumuzde gun itibari ile bilgicligini kazanmis, ve bilgicligin ayni zamanda solo test oyununda onemli bir kademe oldugunu hepimize hatirlatmis kisilik.

hos gelmistir.
darth sidious
sozlukte kimseyle samimi olmadigi icin, kendisine daha duzeyli yaklasilmasi gerektigini ileten, geyik yapabilme potansiyelini onumuzdeki gunlere saklayan, hakkinda bu kadar entry girilmesinden rahatsiz olan, tek isteginin sozlukle bilgisini paylasmak oldugunu soyleyen yazar. ikili polemiklere girmek istemedigini de sozlerine eklemistir. iki gundur kendisiyle houston uzerinden akraba olabilme olasiligini da soylemeden edemicem. bu kadar zamani isime ayirsam simdi basbakandim o ayri.
agire jiyan
gudulenlerden olmayi secmedigi icin takdirimi toplami$, uzaktan uzaktan begeniyle takip ettigim yazar. bununla birlikte dogru bildigini soylerken acaba bana moderator ne der, jediye oy versem sirtim yere gelmez mi gibi sacma sapan du$uncelere kapilmadigi icin saygi duydugum yazardir. dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar ama 10. bir koy her zaman bulunur, ol bu sebepten cizgisini bozmamasini temenni eder, saygi ile selamlarim kendisini. hicbir tani$ikligimiz yoktur bir de.
(bkz: yalniz degilsin)

edit: beklenen olmu$ ve pizzaci airlines’la tani$tirilmi$, ben demi$tim. 10. koyde kendisine ba$arilar dilemekten gayrisi gelmez artik elden.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol