kalem çevirmek

angelus
baska bir baslik altinda incelendimi bilimiyorum, aradim mamafih bulamadim. can sikintisi ile yapilan bir atraksiyondur genelde, dersteyken, evde ders calisirken ve bilimum can sikintisina haiz olunan ortamlarda yapilir. lakin derste yapildigi vakit hocalardan "yapma evladim" seklinde bir ikaz alinir siz eger bu ikazi ciddiye almaz devam ederseniz ayni hocanin ustunuze saldirmasina sebeb olabilirsiniz. zira oldukca dikkat dagitan bir hadisedir.

gelelim bu atraksiyonun nasil yapildigina. once bir adet kursun kalem alinir, uclardan biri basparmak ile isaret parmaginin arasina sikistirilip yere paraler gelecek bir sekilde tutulur ve ufak bir fiskeyle kalem havaya dogru atilir ortalama birkac santimlik bir havalanmadan sonra ayni parmaklar yardimiyla kalemin diger ucundan tutulur. eve bu ilk asama defalarca tekrar edilikten sonra daha hizli ve komplike bir sekilde olay tekrar edilir.

evet hareketin bu bölümleri başarı ile tamamlandığı vakit aşağıdaki linkte bulunan yeni ve daha profesyonel aşamalara geçebilirsiniz.

http://www.komikaze.net/gomikfilmler.asp?gun=20060114
kucuk kurbaga
dıkkat dagıtıcı unsur..
ancak buna bır alısanlar kolay kolay bırakamıyor..
hatta o kadar kı ya kalem ya ben dıyen sıra arkadasını bıle hıce saydırabılıyor bu meret..
freagl dreams
hiçbir zaman başarılamayacak gibi olsa da bir kez olduğunda gayet kolay olduğu anlaşılan hedeflerin gözde büyütüldükçe zorlaştığının göstergesi olarak akılda kalır.
suppiluliuma
özellikle lgs, şimdiki oks, veya öss gibi sınavlara hazırlanan gençlerin ders çalışma esnasında edindikleri el alışkanlığıdır. fakat, lgs’yi geçtim öss’ye bile şu anda hazırlanmama rağmen bir türlü beceremediğim şeydir. lütfen dalga geçmeyin benimle...
blinn
can sıkıcı derslerin en büyük kurtarıcı oyunudur. sürekli yere düşürülürse sinir olunan bir insan haline getirir sizi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol