turkcell müşteri hizmetleri

angelus
birbirinden ilginc tonlarca mail atan, merak etmedigim konular hakkinda sahsimi bilgilendirmek icin ellerinden geleni ardlarina koymayan ilginc bir kurulus/servis.
capricorn
son derece kibar bayanlarin telefonu buyrun efendim nasil yardimci olabilirim diye actigi ve karsi tarafindan ses tonundan etkilenerek ne icin aradigini unuttugu operator servis hizmeti.
x
faturalı hattınızı kapatmak için müşteri hizmetlerini aradığınızda, karşınızdaki bayanın kapatmamak için elinden geleni yaptığı, dakikalarca dil döktüğü ve kapatmamak için her ay dakikalarca konuşma ücretsiz verelim tekliflerini sürdüren ilginç bir müşteri hizmetleri servisi.

burdaki personele derdinizi anlatmak rte ye derdinizi anlatmak kadar zordur.

hat kapatmak için bir insan 1 saat 15 dakika müşteri hizmetleriyle konuşur mu yaa.

edit: kapattıramadık hattı o ayrı.
onununkoru
sizi arayıp avantajlı tarife diye ballandıra ballandıra anlatıp bir sonraki faturada kıçınıza kazık girdiğini anladığınız gsm operatörü hizmetisi.
tokalon
arama yapıladığında telefondan dıııt dıııt şeklinde bağlantı kayıt sesi geldiği halde, karşı tarafın telefonu hiçbir aranma emaresi göstermemektedir. işte o bozuk telefonun sahibesi benimdir. defalarca bu durumu yanımdaki arkadaşlarla teyit ettikten sonra aradığım ve sonra ’’ama han’fendi belki karşı taraf duymuyordur’’ cevabını alınca birazda sinirden gülme krizine girdiğim,benden ses alamayan kadının ’’allah allah han’fendi??’’ nidasını duyunca telefonu bir kenara bırakmama ve gülmekten karnıma kramplar girmesine sebebiyet veren bir müşteri hizmeti kuruluşudur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol