okula uzak oturmak

melusine
okul hayatini ne kadar severseniz sevin eger buyuk sehirde oturuyorsunuz trafik caninizdan bezdirir ve oyle bir noktaya gelirsiniz kendinizi seve seve girdiginiz okula ve bolume lanet ederken bulabilirsiniz.caniniz okula gitmek istemez,notlar dusmeye baslar ve butunlemelerin mudavimi haline gelirsiniz.
ilean
milyonlarca dersten kalmak icin birebir formuldur.sabah ders cok erken diye ,ogleden sonra gec diye gidilmez.ancak gunesli havalarda birkac derse gidilir e cok cok da zeki degilseniz okulda bulunma yili artabilir.
deathstar
hergun 1 ders icin o kadar yol cekilir mi diyerek saatin alarmini kapattiktan sonra tekrar uykuya dalarsiniz,vizeler,finaller,butler derken yaz okulunun kadrolu elemani olmaya baslarsiniz.uzak oturmak bole bisey,okul ortami nasi olursa olsun o yolu cekmek yerine huzurlu ev ortamini tercih edersiniz.
1810
eger okula servisle degil de diger toplu tasima araclarini kullanaraktan gidiyorsaniz harcliginizin buyuk bir bolumunu yutan, boktan durum.
cinderella
gununuzun buyuk bir kismini servislerde gecirmektir. bol muhabbet iceren yolculuklara gebedir ama uykusuna duskun bireyler bu zamani uyuyarak da gecirebilir tabii...
karpuzz
toplu tasima araclari kullanilmaktaysa gun icinde 3-5 arac degistirilir, gunun onemli bir kismi ayakta gecirilir, sikintdan patlanilir, cok degisik maceralar atlatilir,soforlerle tanisilir, yolcularla didisilir ama sonucta amacina ulasilir, okula varilir.
ne okula varmak ister gonul ne de okuldan cikmak.cikis saatleriniz hele de trafigin sikisik oldugu saatlerle denkse,okul goze birden ’ev’ gibi gelir.uzay teknolojisi icin dualar edilir, isinlama hayalleri kurulur.kisadan birkac arkadas birlesip ucuzundan bir araba alindi mi idare edilir.ama en kacinilmaz sonucta okuldan nefret edilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol