askerlik anisi

angelus
askerlik atraksiyonunu yapmis her insan evladinin anlatip durdugu hadisedir. ister kisa donem ister uzun donem farketmemektedir.
bb
askerlik yapan herkesin bir ömür boyu anlata analata bitiremediği anılardır. daha kötüsü kısa zaman aralıklarıyla bir daha bir daha anlatılanlardır. bir süre sonra "dur dur ben anlatayım" deyip geri kalanını siz de anlatabilirsiniz.
majesty
23 mayıs 06 itibari ile depolamaya başladığım 11 ağustos 07 itibari ile anlatmaya başlayacağım bi ton malzeme.. şafak 14 :d
independence
askerligini yapan her insanda iyi ya da kotu kimi anilar muhakkak vardir ve bu anilar muhakkak bir yerlerde kel alaka insanlara anlatilir.

bgune kadar benim en cok zoruma giden $ey sevgili nurettin demirta$’in askerligini "sahte" curuk raporu almasi sebebi ile yapamamasi ve anlatacak bir tane bile askerlik anisi olmamasiydi.yuce mevlam gonlume gore verdi de nurettin demirta$’i askere aldilar.$imdi askerlik yaptigi yerde ona bol bol hatira yaratirlar nasil olsa bolugundeki arkada$lari.
westkhan
yıllardır babamın ve kuzenlerımın tvde güzel program olmadığı yada elektirkler kesildiğinde anlatıkları hatıralar silsilesi.
sozdebir
her ortama, her olaya uygun anıdır. zincirleme reaksiyon gösterir. bir virüs gibi hızla yayılır. bir ortamda birisi, "bak ben askerdeyken..." diye cümleye başlarsa "hadi bana eyvallah" denilip ortamdan uzaklaşılmalıdır...
independence
anlatilanlar yaninda fotograflananlar da vardir ama kimi fotograflar her zaman kahramanlik goruntuleri icerimez;

http://aktuel.mynet.com/galeri/gulduren-fotograflar/gulduren-fotograflar-askerlik-hatirasi/937/97550/sayfa/23/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol