oss 2006

0 /
phoebus
girmesine ramak kalmiş sinavdir.hala dersanelerde matematik 2 başlarda olduğu düşünürülürse bütün testerlaran sadece şu anda entry kasmak yerine test çözenleri bir yere girebilecektir.
myysteriouss
dil öğrencilerine de matematik yapma zorunluluğu getirmiş sınav.nasıl bir mantıktır merak edilir tabi.sorulunca da hep aynı cevap:lise 1 konularını kapsıyor,zaten öğrencilerimiz lise 1’de gördüler bunları.e adam dil öğrencilerinin genelde sözele yatkınlığı vardır,daha önce matematik dilcilerin işine yaramıyodu da bu sene mi yarayacak?onlar da lise 1’de ing. gördü hadi 10 soru da ing. ekle oraya bakalım.eşit ağırlık öğrencisi zaten matematik ağırlıklı çalışıyordur ama zaten dil öğrencisinin önünde bir de 100 soruluk yds vardır.garip şeyler bunlar.ayrıca öğrencilerin okula devamlılığını sağlamak için lise 3 konuları girmiş sözel,tm ve fm için;son konudan bile soru sorulacakmış,rapor alıp evlerinde çalışmalarına gerek yokmuş;e zaten çoğu öğrenci dersanede öğreniyor öğreneceğini,okulların,özellikle de devlet,verdikleri eğitim dersane gibi olablir mi? hayır.duyduğum çoğu okulda da bu bölümlerin öğrencileri raporlarını almışlardır bile,yani son konulardan çıkıyor okula gelelim gibi şeyler pek yok.
tamu
an itibariyle 4 günden az bir zaman kalmış, hayatının baharındaki insanların beyinlerini bu dünyadan alıp uçurmakla görevli olan sınavdır(!).
güzel değildir, sevmeyiz.girecek arkadaşlara başarılar diliyoruz..bana da dileyin.
sukela
istanbul da girecek adaylara sehirici otobusu, tramway, metro, deniz otobusu gibi toplu tasima araclarinin bedava oldugu sinav maratonu.
17-18-19 unda gecerliymis yalniz sinavdan sonra soforu inandirmak pek mumkun olmasa gerek.zira elinde sinava dair 1 yumusak uclu kursun kalem, ve bir beyaz tozsuz silgiden baska bir sey kalmamaktadir.
pinkcat
girdiğim seneye oranla (2004) çok kolay,normaldeyse oldukça kolay olan sınav.velhasıl sistemin değişmesinden ötürü sınav esnasında sık sık neyi nereye işaretleyeceğim sorunsalını yaşadım.hatta kağıtlar toplanırken farkettim ki yanlış kodlamalarım bile war.peki düzelttim mi?hayır.o yanlışlar da yanlış öss sistemine benden hediye olsun,sınawı hazırlayanlara da selam olsun.yine de eğlenceli bi sınawdı,zaten önemli olan kazanmak değil katılmak,o atmosferi yaşamak değil midir?bu öss de böyle geçti işte...
ps:tercih yapacaklar sakın çeko yazmasın.
myysteriouss
mat 1’de 5-(-3+4) gibi kazık! bir soruya yer vermiş sınavdır..coğrafya çözdüğüm o testlere yazık dedirtecek zorluktaydı;gayet basit ve ayrıntıya girmeden sorulmuş sorulardı denilebilir.matematik te zor değildi.türkçe tarih sorularının da zor olduğu söylenemez.ben dilden girdiğim için sadece ilk bölümden sorumluydum,o yüzden dilden giricekler,sadece ilk bölümden sorumlu olanların büyütülecek ve karışık sorular çözüp boşu boşuna kafa karıştırıp girilecek bir sınav olmadığını unutmasınlar derim ben.çıkmış sorular çözüldü mü tamamdır.2.bölümün zor olduğu söyleniyor,özellikle mat 2,sorumlu olmadığım için sözü girenlere bırakıyorum..neyse,hayırlı uğurlu olsundur kurtulanlara.
firambogaz
bu yıl,sırf "acaba gelecek kaygım ve stres olmadan bu sınavdan nasıl bir sonuç alabilirim" merakıyla girdiğim sınavdır.
sonuç tahminimden de şaşırtıcı olacak galiba.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol