rüyada kosamama sorunsalı

ilean
sebebi nedir bilinmez fakat kisi ruyada bir aksiyon icinde ise ve kacmasi gerekiyorsa bir turlu kosmayi beceremez.ayni sekilde bazen bagirip ses cikaramama olayi da gerceklesir.
angelus
bir gece uykumun en guzel yerinde nereden ciktigini tam olarak kestiremedigim bir kopek tarafindan kovalanmami konu olan ruyamin neticesinde ortadan kalkmis bir sorunsaldir. "ben ruyamda kosamiyorum oharey" seklinde feryat figan etmenize gerek yoktur. veya bu ozellik sadece bana ve ruyalarima mahsus bir olaydir tam olarak emin degilim, arastirmalarim devam etmektedir.
megatron
ruyada olasi bir kosma durumunda zaten nedense bir yerden duseriz, ya da korkunc bisi olur.ve ardindan kalktigimizda o gecenin karanliginda "babaa, babaa" diye bagiririz.gercekten cok feci bir durumdur.
kurt cobain
bu ayni zamanda ruyada araba kullanamama, erken bosalma ,yon bulamama seklinde cogalir tamamen bilincaltimizdaki korkularin disa vurumudur. zaten bu bur ruyalarin ruya oldugunu genellikle uyku esnasinda farkina variriz ve eglenmeye bakariz eger bakmiyan varsa baksindir.
(bkz: karabasan)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol