tikky özentisi

my son is father
aylarca para biriktirip gidip taksitle tommy alip millete hava atmaya calisan insanlardan olusan grup. hadi tikkylerin parasi var gidip aliyorlar, pazara cikip alisveris yapacak degiller ya. bunlar ise parasi olmadan paras varmis gibi gostermeye calisirlar. acinasi insanlardir.
melusine
bu insanlar kendi icinde sik sik celiskiye duserler.bazen parasizligindan yakinir bazen de gittigi mekanlari,aldigi marka kiyafetleri anlata anlata bitiremez.aslinda gercek sudur;karsidaki kisiye gore tavri degisir.karsisinda tikky varsa tikky kimligiyle konusur,degilse kimi zaman parasizliktan sikayet ederken bulursunuz onu.arada kalmislikla yasar gider ve sonuc olarak ne tikky olarak kabul edilir ne de tikkylerden nefret edenler tarafindan kabul edilir ve bu tipler eninde sonunda toplum icinde kaybolur gider.
fakfukfon
tsihrt unu icine sokup puma ayakkabi ve dusuk bel pantolon giuen acinasi insan musfettelerine ozenen ve bunu dahi basaramayan acayip grup
vampirin dedesi
1.kiz : ayyy pelin biliomusun omeri gordum cok yakisikli olmus.
2. kiz : hadi yaa!!hani su eski mahelledeki karga burunlu omer mi?
1. kiz : eveeettt!oha fln oldum yanii !!! oha oha bin kere ohaaaaa!!!
ustunde tommy gomlek boleee, altinda tommy panti, dizel ayakkabi offff! bana merhaba dedi biliomusun!!
2. kiz : hadi yaa! oha yaa o cok cirkindi
1.kiz : halen cirkin ama cok yakisikli olmus!!!

edit:arkadaslar bu alıntı niye belirtmiyosun diye serzenişte bulunmuşlar.alıntı yapmanın kural olduğu bir yerde yazdıklarımın altına böyle bir şerh düşme gereği duymadım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol