hilary duff

bloody mary
klasik sarışındır.. güzel yüzlü olup dier şarkı soyleyen filmlerde oynayan(şarkıcı,oyuncu demeye dilim varmaz)hatunlara nazaran kötü bir vücudu vardır..ne olursa olsun erkekler ağzının suyunu akıtarak izlemeye devam ederler yine kendisini..
karpuzz
ceylan’ın ya da hadi vazgeçtim mary kate- ashley olsen ikizlerinin filmleri ile eşdeğer filmleri olan pop ikoncuğu. oturup ne demeye izledim anlamadım ama tarık akan’ın filmleri bile daha heyecan verici. zaten ilköğretim 1. ve 8. sınıf aralığı kimi küçük kızlar için yapılmış muhtemelen. iki klibini, iki şarkısını ve bir de kahkullerini sevip izlemeye kalkarsam kendime lanet okuyarak kalkarım başından.
bloody mary
artık o da seksi!kumral saçlı kızlar furyasına katılmış, eski şirinliğini kamufle etmeye çalışmıştır.tabi ki bu onun bir gerizekalı olduğu gerçeğini örtmez..
savaskse
italya da aşk filminin baş rol oyuncusu olup ayrıca hayranı olduğum kişidir. sorduğum hiç bir türk kızının sevmediği kızdır ayrıca
486
çok güzel ve bakmaya doyulmayan hatundur. 10.000.000$’ın üzerinde serveti olduğu söylenir, bu kısmı bizi ilgilendirmemektedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol