magic bullet

independence
yeni tureyen bir mutfak aleti.icerisinde dilerseniz salata yapin, dilerseniz kokteyli yapin, dilerseniz de mikro dalga firina atip yemek pi$irin.boyut olarak da hemen her yere sigabilecek kadar kucuk bir $ey.ustelik reklama o kadar buyuk bir butce ayirmi$ ki uretici firma, ortalama 30 dakikalik reklami her gun hemen her kanalda yayinlaniyor.
independence
tahminimce bu mamulu ureten $irket reklamlara verdigi parayi bir ko$eye atsaydi 4 sene boyunca bir tane bile magic bullet satmaya ihtiyac duymadan gul gibi gecinip giderlerdi.
laluska
en kısa zamanda bi tane alıp çeyizime koyacağım , reklamda hmmm sebze güzel bişeymiş tesbitini yapan robdöşambrlı herifin hastası olduğum, izledikçe sürekli eve misafir çağırıp onları kocamla hayretler içerisinde bırakmak istediğim, özellikle makarna soslarının aklımı başımdan aldığı, aslında dandik bi blendırdan başka bişi olmayan acayip bi alet, sihirli kurşun. (almak istiyorum, ben de dünden kalan tavukla nefis sandviçler yapmak istiyorum, sadece üç saniye gibi kısa bi sürede o çikolatalı akıllara zarar tatlıyı hazırlamak istiyorum, ühühühüheğ böğğğ!!)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol