sevgiliden ayrıldıktan sonra yapılanlar

0 /
don corleone
bu durum insanda agir hasarlara yol acabilir. bunun en yaygin sebebide
-noldu lam?
_ aga sorma manitadan ayrildim
-vayyy yedin gote 35 numarayi yane
- ya aga bi sittir git yaa
gibi dialoglardir. bunun yerine yapilmasi gerekn yegane sey
-noldu lam?
-yok bir sey beyaaa artik damsizim neyse hade gel la playstation yapak ama bu kez brezilya yi almak yok sen alinca ami gotu dagitiyon sonra! demektir
broken
arkadaşlarınızın teselli çabalarına rağmen, herkesi atlatıp,eve gidip yorganı başınıza çekip uyumak uyumak ... saatlerce uyumak... sonra uyanmak, ağlamak, ağlamak, ağlamak... sonra yine uyumak.
goetica
ayrıldıktan sonra önce tınlamaz havalarına burunmek,öeah siktirsin gitsin ona mı kaldım pek de çirkindi zaten diye düşünmek.sağa sola bakınmak,yeni sevgili aramak..hatta belki de bulmak.yeni sevgiliyi sevdiğini sanmak..
sonrasında bir kelime,bir şarkı bir hareket sonucunda eski sevgiliyi hatırlamak..birden akla gelen çocuksu hareketleri,gülüşü..birlikte geçirdiğiniz zamanlar.özlemek..özlemek..artık herseye geç kaldığını anlamak..pişman olmak..pişman olmak.
mad
herşey o an bitmiştir sanki.zamanda kaybolan hatıraların tekrar gözlerinin önünden bir bir geçer.sense aynanın karşısında gözyaşlarınla savaşırsın.her damlada onunla geçen ayrı bi günü hatırlarsın.keşkeler dolu cümleler birikir aklında..keşke keşkeler olmasa dersin ama nafile..bitmiştir artık kalp zorlanıyordur o an vuruşlarında..beklersin sessizce odada düşüncelere dalıp..ama aklında çıkmaz onun hayali..bir an tatlı bir tebessüm olur yüzünde ama yine yanında olmadığını farkedersin..derin bir uykuya dalmak istersin..ama bilirsinki hayali vardır..uyuyamazsın..o gün ölüm gibidir artık ama ölemezsin..belki geri döner diye..son haykırışını gözyaşlarınla bitirmek istersin ama o yaşlar hiç bitmez gözlerden..
ibibikler oter otmez ordayim
"severek ayrıldık" diyenleri sklemezsek, ayrılanları, terkedenler - terkedilenler diye ikiye ayırmak mümkün.

terkedenler genellikle mutludurlar, sevinçten göbek atarlar.
çok büyük ihtimalle üçüncü bir şahısla ilişkiyi çoktan başlatmışlardır.(muhtemelen eski sevgiliyi terketme nedenleri de bu üçüncü şahıştır)

terkedilenler için başlangıçta,
(bkz: gözyaşı)
(bkz: ah bu şarkıların gözü kör olsun)
(bkz: sen gelmez oldun)

bir süre sonra,
(bkz: allah belanı versin)
(bkz: intikam soğuk yenen bir yemektir)
(bkz: en yakın arkadaşı nerde)

chef doeuvre
1. ağlamak
2. sinirlenip lanetler okumak
3. hemen bir sevgili bulmak ve onunla temas ettikten sonra(yatmak,öpüşmek elini tutmak ya da bir yerinin bir yerinize değmesi) kendinden tiksinmek
4. duşa girip arınmak istemek ve ağlamak
5. içmek
6. ağlamak
7. içmek
8. ağlamak
9. içmek
10. ağlamak
.
.
.
.
.
.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol