kate hudson

lahrivus
doğum: 19 nisan 1979. los angeles, amerika.

tam adı: kate garry hudson

aile: ünlü oyuncu goldie hawn’ın, şarkıcı ve komedyen bill hudson ile birlikteliğinden doğdu. ancak hawn’ın sonraki eşi kurt russell tarafından büyütüldü.

ilişki: sally field’ın oğlu eli craig ile 18 ay birlikte oldu. 31 aralık 2000’de "black crowes" grubunun solisti chris robinson ile evlendi.

eğitim: santa monica sanat ve bilim okulu mezunu.

çocukluk: doğumundan birkaç ay sonra goldie hawn’tan boşanan biyolojik babası bill hudson hakkında pek iyi şeyler düşünmüyor. her sorununda kendisine kurt russell’ın yardım ettiğini belirtiyor.

başlangıç: kurt russell’ın başrolünde oynadığı "escape from l.a" için deneme çekimine katıldı ama kabul edilmedi. "party of five" dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra 1998’de "desert blue" adlı komedi ile sinemaya adım attı.

şöhret: anne babasından gelen bir şöhretin altında ezilmeden oyunculuğu ile ön planan çıkmak isteyen hudson, "200 cigarettes" de birçok genç oyuncunun arasında sivrildi. "gossip" ile devam eden çıkışı, cameron crowe’un yönettiği "almost famous"da altın küre’ye kazanması ile sürdü.

biliyor musunuz?: en sevmediği yönü sigara içmesi.

kate hudson bir yahudi.

söz: "artık ’taxi driver’ gibi fimler yapılmıyor. ve genç kuşaktan spike jonze (being john malkovich) gibi biri çıkınca dizlerimizin üstine kapanıp ’teşekkür ederim’ demek istiyorsunuz."

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol