uzmanlar uyarıyor

independence
cok zaman tek mesleklerinin, tek olaylarinin uyarmak oldugunu du$unmu$umdur bu uzman ki$ilerinin."uzmanlar uyariyor"..ne demekmi$? olabilecek kimi hadiselere kar$i tedbirinizi alin, biz uyardik bizden gunah gitti demekmi$.

eh be karde$im seneler boyu okudun, bir $ekilde herhangi bir konuda uzman oldun eyvallah.uyarmaktan ote bir $eyler yapsana sen? mesela uyarmak yerine uyarilmaya gerek birakmayacak onlemler al insanlar icin.uzman sensin uyardigin insanlar degil ki..

uzmanlar uyariyor..onumuzdeki dort gun icerisinde yagi$lar sebebi ile $u $u bolgelerde sel ya$anabilir..

e ya$anmasin? kanalizasyonlari duzgun yapsin yetkililer, ev ve turevi yerlerin iskanlarini ona gore yapsinlar, mesela alibeykoy gibi bir yerle$im birimi olmasin istanbul’da, sen de bizi uyarmak zorunda kalma..ya da bizi uyaracagina once carpik yapila$mayi pohpohlayanlari uyar ki bundan sonra sel olmasin birazcik yagmur ciselediginde.ak$am haberlerinde "sel bugun 7 ki$inin canini daha aldi" $eklinde haberlere rastlamayalim sayin uzman.sen bizi degil devletin ba$indakileri uyar.de ki onlara turban sorunu, alevi sunni sorunu, turk kurt sorunu gibi sorunlar cikarttiniz bu milletin ba$ina esas sorunlardan uzakla$tirmak icin ama yemediler.ba$ka da sorun yok aklimizda onlerine surulecek.iyisi mi siz i$inizi yapin da bizim insanlari uyarmamiza gerek kalmasin de.

uzmanlar uyariyor..bundan sonra halki uyarmaktan vazgecip sadece ulkeyi yonetenleri uyaracagiz.

en son uyariniz umarim bu $ekilde olur sevgili uzmanlar, kendini uzman sananlar.
maliyeci
isvicreli bilim adamlarinin bir benzeri,hatta yandasi niteligindeki insanlardir bunlar.her boku bilirler sozde lakin ya bir boka yaramayan arastirmalar yaparlar ya da her vatanda$in bildiklerini tekrarlayip haber bultenlerinde kafa sikerler.aslinda uzman olduklari da bir muallaktir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol