gözyaşlarıni içine akıtmak

serco
bir topluluk icindesinizdir.insanlar tanidik degildir.akliniza bir sey gelir ya da uzucu bir olay olur,aci bogazinizda dugumlenir,gozyaslari coktan gozbebeklerinizi doldurmustur,o anda yapilmasi gereken eylemdir.gozlerinizde biriken bir yas damlasini silip,gelecek olan yaslari icinize akitmaniz aciyi daha cok hissetmenizi saglar,size guven verir.oyle iste yeri gelince faydali bir eylem olur;insanlarin ogrenmesi gerekir.bazen cok yardimci olur insanlara.
melankomik
alev olur onlar, içinizde ne varsa yakar. yapmayın etmeyin, ağlayacaksanız ağlayın erkek gibi.. yakmayın içinizdeki şehri boşuna..
elma sekeriiii
yıkadım kalbimi, ne yapsam temizlenmiyor... cok mu kirliyim ben, neden durmuyor gözya$larım, neden bu kadar içim zifir karanlık?
sustum, dudaklarım titredi ama sesim duyulmadı, kimseye duyurmadım kendimi, içimin karalıgını.
kimse bilmiyor beni.
bilmesinler zaten, kalemim kırıldı, o da konu$muyor.tüm benligimi sarmı$ olan üzüntü beni rahat bırakmıyor, uyutmuyor, yedirip içrmiyor. bir de kalbimi siyaha boyuyor.sahi benim içim neden hala temizlenmiyor...

(bkz: kalbi acımak)
tayfa75
akan yaslari, zayifligini silah olarak kullanmayi reddetmektir.
gurur degil ama onur’ u savunmaktir.
belki de savunulacak bir sey yoktur.
ya da mm nin dedigi gibi yanginda kurtarilacak bir sey kalmamistir(daha da acisi, belki de hic olmamistir)...

bunyede yogun strese yol acar. bir iliski biterken gozyaslarindan arinmis cumleler kurabilmek ve bunun bunyede yarattigi strese ragmen, yasanan acilara karsilik can yakmak istegini/durtusunu dizginlemek, her insanin harci degildir...
tayfa75
yasanilanlarin hakettigi yere oturtulmasi icin gozyasinin gerekliligine inanmamaktir.

bilincinde oldugumuz zayifligimizin, olmadik bir yerde silah niyetine cekilen degil, birlikte izlenen filmin, manasiz gelebilecek bir sahnesinde engel olamadigimiz yurekten suzulen yaslar ile daha iyi anlasilacagini ummaktir.
enharista
bezen o kadar kötü durum karşısın da sırf destek olmak için ağlayamamaktır,ağlandığı taktir de herkesin ağlaması bir de onlarla uğraşmak demektir.acı çekmenin belirtisiz anıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol