eski sevgili ile kanlı bıçaklı olmak

serco
ili$ki devam ederken ya da biterken ya$ananlarin getirisi olan bir durumdur.genelde belirli bir olay ayrilmaya nedendir kanli bicakli olma durumunu da bu yaratir , sinir bozucudur, "bu muydu yani en iyi, mukemmel sandigim ki$i" demenize yol acar...
hobaa
nefret, insanin icini kemirir,iliskiyi de ciftleri de yuzune bakilmaz hala getirir.en guzeli her zaman sukunettir,sakinliktir.cadalozluk yapmanin alemi yoktur.bunun icin de once dost sonra sevgili olmak bir cozum olabilir.
akhillius
kişilerin ayrılma sebebinin kafaların uyuşmaması olması durumda vuku bulacak olaydır. aslında olmaması lazımdır, lakin sen ilk başlarda aşık olmuşsundur karşındakine. ama o şekilde ve ya bu şekilde bir yerlerde film kopmuştur ve ayrılık çanları çalıp her şeyi bitirmişsindir. geçen güzel günlerin hatrına olunmaması lazımdır.!
orqn
anlayamadığım durumdur.yani sonuçta sen o insana bir dönem canım demişsin,aşkım demişsin şimdi nasıl arkasından böyle düşünürsün.ya onu iyi tanımadan söylemişsindir bunları ya da sende bi problem vardır. tamam dost da olunmaz belki ama nefret de edilmez eski sevgiliden.eğer nefret ediliyorsa,edilebiliyorsa o aşk gerçek aşk değildir zaten.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol