çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır

serco
guzellik anlayisi daha az ortodoks olan birinin sarfetmesi muhtemel cumle. cirkin kadin vardir. kendisi sayet bakimli ise, cirkin degil de, zarif olarak adlandirilir-ki gazetelerde o davet senin bu davet benim gezenlerin cogu cirkin ama bakimli kadinlardir dolayisiyla cok chic, cok zarif ve daima guleryuzlu olarak tanimlanirlar. kissadan hisse, cirkin ve zengin olmaktir isin ozu.
nick nicki nickince
makyaj bakim degildir, makyaj kamuflajdir.
bu nedenle makyajsiz hali rezalet olan kadinlarin makyaj yaparak guzel gorunmesi, kanimca, onlari guzel kilmaz. sadece cirkinliklerini kamufle eder. kadin guzelse uyurken de guzeldir, makyajsiz da guzeldir, makyajli da guzeldir. cirkin kadin da bariz vardir.
zira travestilerin de kadin oldugunu dusunursek...

made in heaven
kesinlikle katilamayacagim bir onermedir.bazi kadinlar ne kadar makyaj yapsalar,hatta kisaca ne yaparlarsa yapsinlar cirkinler.ve gercekten bir kadin icin cirkin yaratilmak tanri tarafindan atilmis en buyuk kazik olsa gerek o kadina.dunya cicisi bir kalbe,muthis sempatiye vs vs bir cok seye sahip olsa bile cirkin kadinin isi her zaman zordur.bir erkek icin cirkin olmak kadin kadar sorun cikarmaz ama dusunuyorum da cirkin bir kadinin isi gercekten cok zor.belki bir kismi ic guzelliklerini disari yansitmayi basarip cesitli guzellikler yasayabiliyorlar ama bir cogu -her ne kadar insanlar arasinda onemli olan icguzelligi seklinde yaygin bir yalan olsa bile- omurlerinin sonuna kadar kafalarinin icerisinde "neden?"
sorusuyla yasamak zorunda kaliyorlar.ozetle demem o ki cirkin kadin vardir ve boyle "aslinda cirkin degilsin bakimsizsin" tadinda kandirmacalarla daha beter maskara etmeksizin onlara sans verilmeli,ic dunyalari kesfedilmelidir.
ejder
hayatında çirkin kadın görmemiş kişinin söyleyebileceği söz.çirkin bir kadına ne kadar bakım ne kadar makyaj yapılırsa yapılsın bu onu güzel yapmaz. nasıl oluyor da çirkin kadınlar rağbet görüyor onu düşünürsek işin aslı çirkin kadın yoktur huyu çirkin kadın vardır sözüne geliriz.çirkinlik kadın için çok çok önemli bir şey değil zaten güzel kadın çok çok az. sokakta milla jovovich , liv taylor veya monica belluci gibi kadınlarla çevirili olmadığımız gerçeğini bir mili saniyeliğine düşünürseniz dediğimi anlarsınız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol