korku filmi senaryosu yazmak

nick nicki nickince
cok zor olmayan zanaat.

5 kiz 5 erkek alin, bunlar sevgili olsun. bir arabaya dolu$up gule eglene ormanlik araziden gecsinler.tam gezinin en eglenceli yerinde araba bozulsun: bir anda surat ifadesindeki degi$ikligi yonetmenin iyi yakalamasi lazim. sonra $ofor arabadan insin, kaputu acsin baksin. bik bik bik konu$up ’sorunu anlamadim. aman allahim burasi da dag ba$i $imdi biz burada ne yapabiliriz ki?’ desin.
sonra fenerlerini cikarsinlar ve arabayi orda birakip yurusunler. bu sirada bir cift grubun arkasinda kalsin ve orda yiyi$sinler, bu ciftten bir daha haber alinamasin.
hava aydinlandiginda gencler bir kulube gorsun, yakla$sin. icinde $apkali ya$li bir amca otursun ve gencler bu amcaya dani$sin: ’orange country kamp bolgesi nerde biliyor musunuz?’ adam sanki gidenlerin cetelesini tutuyormu$ gibi cevaplasin: ’oraya bir giden bir daha donmedi.’
sonra gencler kamp alaninin yerini ogrenip oraya gitsinler. hep gece olsun, hava ic aydinlanmasin. bazi gencler gruptan kacip yiyi$sinler ve yiyi$en olsun.
en son iki cift kalsin ve bu cift garip bir yaratik ke$fetsinler. bu yaratik yiyi$enleri yiyen yaratik olsun. sonra bu ciftler birbirini aldatsinlar ve yaratik ormanda aldatan cift bozmasini yesin.
sonra kalan cift yaratigi oldursun, onlar cift olsun. onlar cift olunca ya$li adama nanik yapmaya gitsinler...

yeterince korkunc degil mi??
shevek
22 temmuz 2007 türkiye genel seçimlerini ana malzeme olarak kullanırsak ortaya çok güzel bir korku filmi çıkarabiliriz.

senaryonun anahatları belli. bir gün 35 milyon zombi, kan emici bir grup vampirle işbirliği yapmaya karar verir ve 70 milyonun beş yıl boyunca kanı bu kanı bozuk vampirler tarafından emilir. bu beş yıl sonunda artık kansızlıktan, sömürülmekten 70 milyonun tamamı zombileşir ve artık başlarına gelecekler sadece vampir yarasalardır...

ne kadar korkunç di mi? gerçek bir hikayeden olması daha da ilginç yapıyor filmi...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol