kırmızı kabloyu kesmek

serco
hayatimizda bolca yasadigimiz ikilemlerdeki seceneklerimizden biridir... iki kablodan biri varolan durumu duzeltecek oburu ise oldugundan daha kotu duruma dusurecektir... ama hangisini kesmemiz gerektigini sonuclarini bazen pek de kestiremeyiz cunku bazen gorulur ki durumu oldugundan daha kotu duruma sokacak gibi gorunen secenekler bazen yapabilecegimizin en iyisi olabilmektedir... ikilemde ne yapacagimiza karar veremedigimiz durumlarda danistigimiz yakin gordugumuz insanlar bunu goremeyebilmekte zararsizmis gibi gorunen ama aslinda bombayi patlatacak olan karari vermemize kirmizi degil de mavi kabloyu kesmemize neden olabilmektedirler... boyle yaptigimizda da kirmizi kabloyu kesmemizin daha iyi olacagini pismanlikla hatirlamak da en kotusu...
kratos
kirmizi kabloyu kesmek aktivite isaretidir. kirmizi alev alev seksi tavirlariyla icinde pozitif enerjiyi tasiyan, kes beni kes beni diye bagiran kablodur. mavi kablo ise sadece kirmizi kablodan cikan gazi alinmis enerjinin donusunu saglayan emekli memur kivamindadir.
cleirvoyant
hicbir kabloyu kesmeyip ortamdan uzaklasmak bazen verilebilecek olan en guzel karardir. surekli kahramanliga yeltenmenin bir anlami olmadigini gorebilmek gerek. hayati akisina birakmak gerek birazda umursamamak gerek...
darth sidious
genelde elektronikte aktif hat kirmizi, notr ise siyahtir. normal sartlarda olayda trick yoksa ikisinden birini kesmek devrenin tamamlanmasini engelleyeceginden bombanin patlamamasini saglar. bu kadar kasmaya gerek yoktur. hayat ise boyle degildir. bazen dogru kabloyu kesmek insani daha cok uzer. hayat bazen dogruyu cezalandirir. ve hicbir zaman hayat aristonun dedigi gibi iki renkten, bir ve sifirdan ibaret olmamistir.
cikolata
mavi hap mi kirmizi hap mi vardir bir de. ayni kapiya cikar. kirmizi kabloyu kesersen olursun, kirmizi hapi secersen eninde sonunda makinalar zionu ele gecirecegi icin gene olursun!!
insomnia jim
+hangisini keseyim ismail
-kirmiziyi kes lan
+ok
-lan o yesil
boooooommmmmmm
+ay pardon ben renk koruyumde
+sisst ismail duyuyon mu lan beni bomba etkisiz hale getirildi kalk lan ayaga.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol