pussycatdolls

kangaroo
onceleri las vegas da showgirllik yapan ,kendi caplarinda bir populeriteye sahip olan sonrada yanimiza bir vokalist alip sarki soyleyelim hadi diyen grup. ama valla sonuc mukemmel 2 sarkisi da ing. listelerinde 1 numara oldu .ozellikle 2. sarkilari stickwithu super bir sarki bence.albumlerinin adi pcd.alinasi olmayabilir ama ii baya.danslari da cok ii.
darla
6 adet hatun var ama sadece 1 tanesi şarkı söylüyor nasi iş anlamadım..
beep ve buttons şarkılarıda dont cha kadar güzel..
su hayat bitsede gitsek
hepsi bir olup cok afedersiniz .mını .tunu yırtarak bagırsa ne mariah carey ne beyonce nede whitney houston nın yarısı kadar ses cıkartabilirler nede sarkı soyleyebilirler.asıl amacı show amaclı olan bir gruptur.kelime anlamı olarak yavru kedi bebekler olarak ta cevrilebilir.bizdeki karsılıgı hepsi grubuna denk duser.gunahımız neydi insanlık olarak ya.
tugshen
mtv nin lansman partisinden sonra kendilerini tam olarak algılamış olduğum hem kendileri hemde esmer hatunun seside dahil olmak üzere dansları sahne şovları süper olan 6 hatundan oluşan hoş r&b grubu...
westkhan
genelde şarkıdann çok danslarıilgi çekici olan aralarında en çirkin olan kısa boylu zenci hatunun habire arkda kaldığı solist ve diğerlerini öne çıkran kliplerin olan bir girls band.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol