yılbaşında dansoz izleme alışkanlıgi

independence
tahminime gore bu ali$kanlik, erkeklerin kadin vucudunu kivrak ve erotik danslar e$liginde izlemek isteginin yilba$i ile butunle$tirilmi$ halidir.yani aslinda yilba$i olmasinin herhangi bir ozelligi yoktur.karilarindan cekinen erkeklerin bu arzularini yilba$i gununun uzerine atmalarindan ibarettir.yoksa yilba$i ile dansoz arasinda herhangi bag kurmak pek de mumkun degildir.ayrica hicbir erkek yilba$i haricinde televizyona cikartilan dansozleri "ben yilba$indan ba$ka gun dansoz izlemem, cekin bu kadini gozumun onunden" sozleri ile izlememezlik yapmaz.ben yapmam.yapan olacagini da sanmam.dagalin $imdi hadi dansoz izleyecegim.
laluska
zamanında gazetelerin, kendi tv kanallarındaki yılbaşı programları için dağıttıkları üç boyutlu gözlük şamatası ile katmerlenmiş bir eylem durumu idi. yok efendim çıplak görücektik. daha neler.
(bkz: yok ebenin ami ali sami )
abbaxxas
televizyon yayınlarının tek kanal (sadece trt bünyesinde) olduğu zamanlardan kalma bir alışkanlıktır. o tarihlerde dansözler sadece yılbaşı akşamları tv ekranlarına çıkabiliyor diğer zamanlarda kesinlikle böyle bir şey söz konusu bile olamıyordu.
hergele
dedemin bir türlü kurtulamadığı alışkanlıklardan biridir.bu alışkanlıktan öte bir şey bu bir sevgi olayı.
orqn
yavaş yavaş ’ya bir zamanlar neydi öyle,her yılbaşı dansöz izlerdik’ kıvamına gelen,kaybolmaya başlamış alışkanlıktır.artık eski dansözler de yok o ayrı.
candyy
artık öyle bir alışkanlık kalmamış ve tarihin tozlu sayfalarında yerini çoktan almıştır.
şimdi her şey bir tıkla elinizin altında.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol