elinden düşürmemek

376
esasinda tamamen insanin kultur seviyesine ve ilgilendigi konularla alakali olan seyler icin kullanilir..
ornek;
kitabi elinden dusurmemek:

begenilen bir kitap ile uzun sure hasir nesir olmak..bazilari iskence yapma olayına girmek suretiyle cevresindeki insalara da zorla kitabi okutmaya calisirlar. basarisiz olsalar bile zorla kitabi anlatarak, kafa sikerler.siktir git deyince gitmezler genelde.azimli insani simgelerler.

telefonu elinden dusurmemek:

bu eylem son zamanlarin moda olan eylemidir..hele bir de, cep ogrenci, kampus cell, zart cell, zurt cell, bokunu cikar cell vs. ciktiktan sonra 24 saat telefonla konusan androitler epeyce turedi..sevgilisi ile gunde 10 saat yuzyuze olmak yetmiyormus gibi, kalan 14 saati de telefonla konusarak harcayan bu zaman musriflerinin, once cima edilmesi sonra recm edilmesi mustehaptir.

siseyi elinden dusurmemek:

bu eylemi yapan insanlar tabiri caizse, allahi kaymis insanlardir..dunya sikinde minare gotunde yasarlar.muhabetleri ise guzel olur.hepsinin bir leylasi vardir muhakkak.zararsiz olmalari ise ayri bir avantajdir..bokunu cikaran cinsleri bi sureden sonra kafa sikme eylemine girisirler farkinda olmadan.

aynayi elinden dusurmemek:

bu eylemi yapan insan eger kiz ise; kendini begenen, gotu kalkik, gozu yuksekte olan insanlardir.asiri suslu olmalari dis gorunus acisindan guzel gorunmelerine ve abazan arkadaslarin peslerinden kosmalarina sebebiyet verir..ama bundan memnundurlar.ellet ama verme felsefesi dogrultusunda ilerler bunlar.

eger bu eylemi yapan erkek ise; afilli bir ibnedir gotverendir, toptur, yumusaktir, got hosafidir. ya da yeni modaya gore metroseksueldir,metroibnedir.

penisini elinden dusurmemek:

bu tip insanciklar abazan olarak adlandirilir halk arasinda..her turlu cinsel icerikli acigi yakalayip malzeme yaparlar.olayi cok asmis olanlar
erkek kiz ayird etmezler amac malzeme bulmak olsun diye dusunurler.hayvanlikta son noktadir.ve sivilceli olan ezik kisilerdir ayrica.gun gelir de ciddi bir karisik ortama girdiklerinde, penis haricinde muhabbetler edildiginde, got gibi kalirlar.dedik ya ezik insanlar.(bkz: fazlasi zarar)(bkz: az olsun öz olsun)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol