istanbul ticaret üniversitesi

karpuzz
uskudar ve eminonu’nde olmak uzere 2 kampusu bulunan,2001’de ,istanbul ticaret odasina bagli kurulan vakif okulu.ticaret odasinin resmi okulu olmasindan mutevellit ogrencileri is garantisi verebilen bir okul olarak gorulur.ogrencilere ito’ya bagli kuruluslarda staj yapma imkani verir. merkez kampusu uskudar’dadir.eminonu kampusunde sadece hukuk ve moda tekstil bolumleri bulunur.diger vakif universitelerine nazaran daha hesaplidir ve cok guclu, saglam, kalitesi tartisilmaz bir egitim kadrosuna sahiptir.bu kalite ogrenci profiline de yansimistir.genel olarak ilk goruste nefret edilen ama zamanla ortamin guzelliginden dolayi sevilen bir okuldur.herkes fazlasiyla yardimsever ve saygilidir.
www.iticu.edu.tr
beauty disaster
yüksek lisans bölümlerinin tamami gece egitimi olan ve eminonu kampusunde olan,bir yil diger universitelerin aksine iki degil üc dönem olarak gecirilen ,,ancak kadrosu olarak oldukca kaliteli,bircok gece egitimi veren universitelere göre de cok daha hesapli , ülkemizin nacizane ozel universitesidir.
retrocessolivre
kampüs adı altındaki apartman dairelerinde eğitim veren kendisine üniversite demekte zorlandığım yüksek öğretim kurumu. bina değişiyormuş geyiği ise yıllardır süre gelir. bilbo baggins ile uzaktan akraba olduğunu düşündüğüm rektörümüz ise pek memnudur bu durumdan.

(bkz: allah iyiliginizi versin)

edit : ders programını hazırlayan pratik düşünme yetisinden nasibini almamış insan evladına sesleniyorum, üniversite öğrencisini her allahın günü saat 9 da okula getirmekle boyun göğe ermiyor. onu geçtim her allahın günü okula öğrenci getirerek yine boyun göğe ermiyor. hangi akla hizmetsin bre
komik kişi??


retrocessolivre
bahar şenliği düzenlemek diye herhangi bir dertlerinin olmadığı, sosyal aktiviteyi konferanstan ibaret sanan, vizyonu dar, yaşını başını almış, sadece kuru kuru otorite kurcam ben hevesinde, antropozlu, menopozlu kişiler tarafından yönetilen üniver.
karpuzz
yaz okulunu sicaklardan dolayi iki gun tatil etmis universitedir.

yaz okulunda roma hukuku 2’yi acmayarak beni katil etmis bir universitedir ayrica.

sevilir bu okul, kalitelidir kadrosu, ogrencileri seviyelidir, oldu olacak gibidir ileride daha emek emek haldedir, senlik de yapmistir bu sene, e zaten yeni bina da alinmistir kucukyali’da 16 milyon dolara ve muhendislikler tasinacaklardir bu sene. yani ticari bilimler rahattir bu sene uskudar’daki iki goz apartmanlarinda. hukuk ve moda tekstil zaten halic manzarali, cimli 100 metre bi bahceye sahip imtiyazli! bir kampustur. amaaa sanirim tek kusuru ogrenci islerinin tumden kibrit - benzin ikilisine maruz birakilmamis olmasidir henuz. o kucuk oda alev alev tutusurken arada atesin harlanmasi amaciyla okul sekrterini ve bir kac guzide hocayi da atmanin faidesi okulun gelecek kusaklari tarafindan anlasilacaktir muhakkakki. yetkililere duyurulur
nominal deger
adı üstünde olması hasebiyle, ticaretle ilgili bölümlerinin son derece iyi olduğu üniversitedir.
üsküdar ve eminönü kampüsünün üstüne bir de küçükyalı’da kampüs yapılmıştır..
bu kampüse mühendislik bölümü öğrencilerinin geçeceği söylenmektedir.
ayrıca bilmeyenler için bu sene zam gelmiştir.. 800ytl..
evet aynen arkadaşım, ben de dedim: boşal da semerini ye..
iyi okul ama seviyorum ben..
her ne kadar metrekare başına 25 öğrenci düşse de..

ilk girdim sen ol istedim..
idiamin
media playerdan televizyon yayını yapan universitedir.
arasıra da hata veriyor.

http://img476.imageshack.us/img476/2711/iticutvrezaletiou0.th.jpg
redred
bu sene tercih edecegım ve en cok gırmek ıstedıgım fakat tam anlamıyla unıversıte hakkında bılgı sahıbı olmadıgım kurum bu sene unıversıteye kayıt yaptıran ogrencılere laptop verıyormus.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol