grant hill

john maynard keynes
bahtsız bedevidir evet,ama kendisi basketbol tarihinin en iyi oyuncularından biridir benim gozumde.sonradan gorme degildir,egosunu tatmin etmek icin oynamaz,takımı icin oynar,centilmendir,2005 yılında sportmenlik odulunu almıslıgı da vardır ki bu bir yıldız için zannımca cok buyuk bir basarıdır...lige adımını attıgından beri mj ile kıyaslanmaktadır hatta yanlıs hatırlamıyorsam all star oylamalarından birinde mj i gecmistir,surekli triple double’ı zorlayan cok yonlu bir oyun yapısını benimsemistir iyi de etmistir,ahh o kahrolası sakatlıklarda olmasaydı,bir turlu yakasını bırakmadı,bizde bir efsaneyi izlemeyedik...
sepulturk
phoenix suns ile anlaşma imzalamıştır. belli ki artık bir yüzük istemektedir. aşırı derecede hızlı basketbol oynayan suns’ın set hücumlarında steve nash’in yaratıcılık konusunda en büyük yardımcısı olacak gibidir.
zenana
ayak tırnaklarını keserken kendini sakatlayabilecek kadar yetenekli bi basketbolcudur.bi de inceden kepçedir bu.eğer o saçma salak sakatlıklar olmasaydı nerde olurdu şu an acep diye de sordurur kendine.
orqn
38 yaşında olmasına rağmen hala harika katkı yapan oyuncudur.

kariyerinin başlarında ondan beklentiler çok yüksekti. hiç bir zaman bu beklentileri karşılayamadı ama hiç bir zaman da bir seviyenin altına düşmedi. bu adamı kadroya aldığınızda kafanız rahat olur yani; yarınki maçta ne yapacak diye düşünmezsiniz.

yalnız şunu söylemeden edemeyeceğim; bu adam nba’ e ilk geldiği zamanlar ’ yeni jordan ’ damgası yemeseydi şu anda çok daha üst düzeyde bir basketbolcu olabilirdi. o baskı biraz ağır geldi bu adama.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol