geçici dövme

angelus
sahtekarliktan ote birsey degildir nezdimde. dovme yaptiracam diyorsan buyur efendi gibi adabinla yaptir. yok diyosan ki "ben obsesifim, huzursuz olurum bi sure sonra" o zaman hic yaptirma. nedir bu kinayla minayla olacak is mi efendim. "hem karnim doysun hem somunum butun kalsin" mantigiyla olmaz ki canim bu isler.
performer
hafif tartaklama ve tokat ile başlanır,3 gün ara ile dövülür,ertesi gün daha ağır bir şekilde devam edilir dövmeye,hemde eşşek sudan gelinceye kadar.
cikolata
çarşaflara leke bıraktıgı gerekçesiyle bodrum otellerince yapımı yasaklanan hint kınasından yapılan çocuk eğlencesi. ya da dovme yaptırıp yaptırmayacagını bılemeyen sahıslar ıcın 2 senelık gecıcı dovmeler filan da vardır.
darklord
genel olarak kızların tercih ettiği hint kınası ile yapılan dövme. ortalama ömrü 1 ila 1,5 haftadır çok çabuk sıkılan insanlar için oldukça ideal ve ucuzdur.
deborah
hint kınası, alman taşı ve oksijenli suyu bir araya getirip karıştırabilen herkesin yapabileceği bir şey. küçücük bir desene 10-15 ytl kaptıran enayilerden olmayın, oldurmayın.
bahodilo
ozentilik belirtisidir.kalıcı dovme yapamayan genclerin etraflarına hava atarcasına en gorunebilecek yerlere yaptırdıkları ya da gosteremedikleri yerlerine yaptırarak o bolgeyi acma hadisedir.herkes kalıcı dovme yaptıramaz.
igor
yurdum gencligi ve nice bilgicler de dahil olmak uzere seslendirdikleri "len herkes yapamaz ole gercek dovme pis ozenti" mesaji da dahil kina mina kicina bile surmekten cekinecegi gerceginden mutevellit bir boku beceremeden asla yakinindan dahi gecemeyecegi baska bir olguya bok atma sevdasiyla karalama kampanyasina donusmus vucut boyama seysidir. mamafih gercek dovme yaptirana kadar deneme amacli "lan kicimda iyi durdu yok kolumda olmasa daha iyi sanki" yorumlarini kolaylikla yapmanizi saglayabilecek bir gecis surecidir pekala.
elma sekeriiii
genelde 3 hafta kalır diye millete yutturulan hint kınası i$tir.
ama ne olur? siz banyo yaptıkça degil 3 hafta 1 hafta zor dayanır. bir de üstüne o dövmeyle yanarsınız amele yanıgı olursunuz, o bölge beyaz kalır. ha ben o beyazlıgı da dövme niyetine kullanırım diyorsanız bizde de oturup çay demlemek kalır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol