kar yağdıginda tepsiyle kaymak

carpediem
hava kararinca, kar yuzunden trafige kapanmis yoldan istifade etmek suretiyle tepsiye oturup sertlesmis kar uzerinde kendini yokusun tepesinden salma durumu. super eglenceli bir eylemdir. yalniz yokustan cikmaya calisan minik cocuklarin uzerine cikmamaya dikkat etmek gerekir.
devede kulak
belimi incitmekle sonuçlanan durum, söz konusu tepsi 3 nesildir bizim ailenin kayma-incitme departmanında, her kar yağdığında darın yadigar tepsi alınır, yokuşun başında eşlik eder, sonlarına doğru tepsi bir yere sen bi yere...buna rağmen çatıda duran biricik tepsim, yangında öncelikli kurtarılacaklar listesinin en başında.
cypris
bunun daha, naylon ürünleriyle, leğenle yapılan versiyonları vardır. zevklidir, çocuk eğlencesidir, fakir sporudur.
independence
bu tur insanlarin hayatlarini takip ederseniz ileride ya garson ya da cayci olduklarini gorebilirsiniz.eger bir yandan gozunuze siyah bir james bond canta uzerinde kaymaya cali$an birisi carparsa bilin ki o ki$ide ileride i$ adami olacaktir.ben bir keresinde g3 uzerinde netekim netekim cigliklari ile kaymaya cali$an birisini gormu$tum de daha sonradan genel kurmay ba$kani olmu$tu.

(bkz: kenan evren)
(bkz: agac ya$ken egilir)
ithilquessir
sanirim insaat alanlarinin disinda bulunan metal plakalari sokup uzerinde 6 kisi kaymak bu konuda yapilmis en sinirsiz abartidir. dileyenler bir dahaki kar yagdiginda bahcesehir, selale evelerine gelebilirler.
ragnarok
toplu taşıma versiyonu olan sini ile daha zevkli ve değişik hareketlerde yapılabiliyor . yada daha tehlikeli araçlar da kullanılabilir zira ben kay-kayımın tekerlerini söküp sadece tahtasıyla kaymayı daha eylenceli buluyorum .
2026 sonya
uludağ, kartalkaya gibi tesislerde kayak takımları ile kayabilecek ekonomik güce sahip olmayan varoş kesim insanının kışlık eğlencesidir ... kimi zaman o jilet gibi yokuşlardan aşağı yuvarlanmamak icin önlem olarak da kayilabilir ...
kyrlanas
4 kişilik bi aileyi kıç kıça vermek suretiyle zevkin doruklarına taşıyabilecek bir tepsiyle adeta mahalleliye şov yaparsınız.
elma sekeriiii
çocuklugumuzda buralara kar felan yagardi. biz de o zamanlar alirdik evden gerekli ne varsa,uçucaz sonucta kimse tutamaz bizi.tepsi, po$et,varsa kizak ya da marketten pazar kasasi... topla$ilip uygun egimli zemin bulunur ve hep birlikte kahkahalar e$liginde bünye a$agiya dogru birakilir.sonucta herkez birbirinin üzerine dü$er.bu da olayin tuzu ve de biberidir.cocuklugumun elma $ekeri kadar bilyesi kadar önemli bir olayidir kar yagdiginda bir $eyleri poponun altina kizak niyetine koyup kayma durumu .

(bkz: hey gidi genclik hey)
(bkz: cok ya$liyim ya)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol